5 Ideeën voor een huwelijksreis in de winter

Trouwen jullie in het najaar of in de winter? Dan kunnen jullie de honeymoon uitstellen tot de zomer, maar het kan ook een leuk idee zijn om juist in de winter op huwelijksreis te gaan. Je zult even goed moeten kijken wat de mogelijkheden zijn, maar er zijn genoeg leuke bestemmingen om uit te kiezen! 

Een huwelijksreis in de winter is minstens zo romantisch als wanneer jullie er in de zomer samen tussenuit knijpen om het huwelijk te vieren. Wel zul je goed moeten kijken naar welke bestemming jullie willen en of jullie op zoek zijn naar zon of juist sneeuw. Je zou bijvoorbeeld gebruik kunnen maken van deze 5 ideeën:

#1.Romantisch op huwelijksreis cruise

Ben je de winterse temperaturen in Nederland zat en wil je er echt even uit? Dan is het een leuk idee om een mooie cruise te boeken samen. Om een romantische cruise te maken in de winter, zul je natuurlijk wel naar de andere kant van de wereld moeten om voor warme temperaturen te zorgen. Vaar bijvoorbeeld naar Midden-Amerika of naar Dubai. Tijdens een cruise kun je verschillende landen en steden bezoeken, een leuke manier om in korte tijd veel te zien.

#2.In de winter op huwelijksreis naar de sneeuw

Het kan ook heel leuk zijn om juist richting de sneeuw te gaan tijdens jullie huwelijksreis in de winter. Ga bijvoorbeeld naar Fins Lapland en maak een avontuurlijke huskytocht of ga op zoek naar het Noorderlicht in IJsland. Dit is een onvergetelijke ervaring en minstens zo romantisch als een huwelijksreis op een tropisch eiland. Bovendien levert het besneeuwde landschap prachtige plaatjes op!

#3. De zon opzoeken met een huwelijksreis op Aruba, Bonaire of Curaçao

Ben je toch meer van zon, zee en strand? Dan is een huwelijksreis naar Aruba, Bonaire of Curaçao een goed idee. Deze eilanden zijn de perfecte bestemming als je even helemaal tot rust wilt komen. En als het in Nederland koud is, is het extra lekker om hier van het zonnetje te kunnen genieten met een cocktail in je hand. Ook zijn er genoeg leuke activiteiten op deze eilanden te ondernemen. Ga bijvoorbeeld een dagje varen of volg een duikcursus om de onderwaterwereld te ontdekken.

#4. Samen op wintersport

Houden jullie wel van een actieve vakantie? Ga dan gezellig samen op wintersport. Overdag lekker skiën of snowboarden en de dag afsluiten met een warme beker chocolademelk bij het haardvuur. Klikt romantisch toch? Zeker weten dat jullie op deze manier een heerlijke huwelijksreis zullen hebben!

Wintersportvakantie als huwelijksreis

Fotograaf: Paige McKenzi

#5. Citytrip als huwelijksreis

Blijven jullie het liefst gewoon in Europa voor jullie huwelijksreis? Dan kun je in de winter een mooie stedentrip maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van toffe steden zoals Londen, Berlijn, Boedapest of Lissabon? Je kunt hier eindeloos ronddwalen door alle hippe of juist oude wijken en het is natuurlijk ook leuk om samen de lekkerste eettentjes te ontdekken. Is het weer wat minder goed? Ga dan op zoek naar een interessant museum of een fijn winkelcentrum. Er is genoeg te doen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *