Dit doet de kleur van het bruidsboeket met trouwfoto´s

Bij het uitkiezen van een bruidsboeket kun je op meerdere dingen letten. Veel bruiden (en bruidegommen) kiezen een boeket uit op basis van het thema of hun eigen gevoel. Er wordt echter weinig nagedacht over het effect dat de kleur van het bruidsboeket heeft op de trouwfoto´s.

Toch is het wel slim om hier even bij stil te staan. De kleur van het bruidsboeket kan namelijk heel bepalend zijn. Felgekleurde bloemen staan misschien heel vrolijk, maar ze eisen ook alle aandacht op!

Waar wordt de aandacht naartoe getrokken?

Gaaf natuurlijk, zo´n fleurig bruidsboeket in zomerse kleuren! Maar let op: de bloemen in je bruidsboeket zijn als accessoire bedoeld en niet als belangrijkste onderdeel van de trouwfoto´s. Natuurlijk is het leuk als je een aantal foto´s hebt waarbij het bruidsboeket opvallend aanwezig is, maar het is niet de bedoeling dat alle aandacht bij jou wordt weg getrokken.

Verschil in kleur

Kijk maar eens naar de verschillen in onderstaande trouwfoto´s. Op de eerste foto is een bruid te zien met een witte trouwjurk en een wit bruidsboeket. Doordat het bruidsboeket mooi overloopt in de kleur van de trouwjurk, eist het niet alle aandacht op. Hierdoor komt de trouwjurk ook mooi in beeld. Op de tweede foto is gekozen voor een opvallend bruidsboeket in een felle kleur. Een echte eyecatcher, maar hierdoor wordt je aandacht wel meteen naar het bruidsboeket getrokken en valt de bruid zelf minder op.

Moet je dat een wit bruidsboeket nemen?

Betekent dit dan ook meteen dat je voor een wit bruidsboeket moet kiezen? Nee hoor! Misschien wil je juist dat je bruidsboeket een opvallend onderdeel van de trouwfoto´s is. Houd er alleen wel rekening mee dat je het boeket ook regelmatig even aan de kant legt, zodat je ook foto´s hebt waarbij de aandacht niet meteen naar de kleurrijke bloemen wordt getrokken. Als je dit voldoende afwisselt, kan het juist heel leuk zijn om wat kleur toe te voegen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *