Een bruidsboeket is prachtig, maar natuurlijk niet echt origineel. De laatste tijd komen er steeds meer alternatieven voor het traditionele bosje bloemen. Kijk maar eens naar de volgende 5 ideeën en laat je inspireren!

Bijna elke bruid loopt wel met een bruidsboeket vol prachtige bloemen. Dit is leuk en hoort traditioneel ook echt bij een bruiloft, maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een alternatief. Bruiloft Inspiratie verzamelde wat goede ideeën:

Eén gigantische bloem

Waarom zou je een heel boeket vol met bloemen willen als je genoeg hebt aan één enorme bloem? Met zo´n grote (papieren) bloem val je zeker op!

Scott Andrew en Britt Rene Photo via Ameliste

Fotograaf: Scott Andrew (links), Britt Rene Photo (rechts) via Ameliste

Pinwheels

Pinwheels zijn sowieso ontzettend leuk om op je bruiloft te gebruiken. Zoals bijvoorbeeld in plaats van een bruidsboeket. Simpel, maar wel mooi en origineel. Ook de bruidsmeisjes kunnen er een in hun handen dragen. Leuk detail: op de onderste foto heeft de bruid pinwheels in haar boeket verwerkt.

Knopenboeket

Wel een boeket, maar niet van bloemen. Je kunt namelijk ook op heel wat manieren een alternatief bruidsboeket samenstellen. Bijvoorbeeld met deze vrolijk gekleurde knopen!

Etsy

Fotocredits: Etsy

Boeket van lavendel

Een bosje lavendel is ook leuk om te gebruiken als bruidsboeket, zeker als dit bij jullie thema past. Maar je kunt ook kiezen voor graan. Misschien wel nog origineler en ook heel mooi!

Ballonnen

En dan zijn er ook nog bruiden die een of meerdere grote ballonnen gebruiken in plaats van een bruidsboeket. Het fijne aan ballonnen is dat ze in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn. En het ziet er natuurlijk ontzettend vrolijk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *