Twee keer een trouwjurk met korte mouwen

Fotograaf: Jemma Keech via Polkadot Bride (links), Lauren Balingit via Style Me Pretty (rechts)

Trouwjurk met korte mouwen

Vind je een strapless trouwjurk te bloot, maar wil je ook geen lange mouwen? Kies dan voor een middenweg met een trouwjurk met korte mouwen. Dit is stijlvol, maar past ook goed bij een moderne trouwjurk.

Trouwjurken zijn er in allerlei soorten en maten. Fijn, want dat betekent dat er heel wat keuze is! Soms is het echter lastig om door al die verschillende jurken jouw droomjurk nog te kunnen onderscheiden. Probeer daarom vast te bepalen wat voor soort jurk je wilt. Je kunt kiezen voor een strapless jurk, een jurk met lange mouwen of een jurk met korte mouwen.

Voordelen van een trouwjurk met korte mouwen

Korte mouwen zien er niet alleen leuk uit, ze hebben ook nog meer voordelen. Het belangrijkste voordeel aan een jurk met korte mouwen is dat hij wat minder bloot is dan een strapless jurk. Dit is ook erg fijn voor vrouwen met een flinke voorgevel. Een jurk met mouwtjes biedt namelijk net wat meer ondersteuning.

Trouwjurk korte mouwen 4_Bruiloft Inspiratie

Fotograaf: Lisa Poggi via Ruffled Blog

Stofje van de mouwen

Daarbij is een trouwjurk met korte mouwen heel stijlvol, maar niet perse traditioneel. Er zijn heel wat verschillende versies van de korte mouwen. Je kunt een jurk kiezen met mouwen in dezelfde stof als de rest van de jurk, maar bij veel trouwjurken wordt er gebruik gemaakt van een ander stofje voor de mouwen. Kanten mouwen kunnen bijvoorbeeld erg mooi staan.

Er zijn ook trouwjurken die een combinatie vormen tussen een strapless jurk en een jurk met mouwtjes. De onderjurk is in dit geval strapless, maar er zit nog een stukje kant over de schouders heen. Dit maakt het geheel wat minder bloot, maar ook weer niet te traditioneel.

Trouwjurk met korte mouwen

Fotograaf: Rebekah Westover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *