Bohemian bruiloft bruidspaar hand in hand

Fotograaf: Joe DC Mitchell

Bohemian trouwpak inspiratie voor de bruidegom

Het bohemian bruiloft thema is ontzettend populair. Deze stijl is de tegenhanger van de klassieke, chique bruiloft. Dit betekent dat de trouwoutfit van de bruid en bruidegom niet super netjes hoeven te zijn, maar dat je kunt gaan voor een wat meer casual look. Benieuwd wat je als bruidegom kunt dragen? Wij hebben de mooiste inspiratie voor jouw bohemian trouwpak op een rijtje gezet! 

Het bohemian thema is lekker losjes en zit vol met natuurlijke elementen. Geen felle kleurtjes dus, maar mooie, zachte kleuren en natuurlijke materialen. Het draait bij een bohemian bruiloft vooral om de gezellige, ongedwongen sfeer. Hierbij is een chic driedelig kostuum dus niet heel passend, maar hoe ziet een bohemian trouwpak er dan wel uit?

Bohemian trouwpak

Bohemian trouwjurken heb je in allerlei soorten en maten, maar allemaal passen ze bij de relaxte sfeer van een bohemian bruiloft. Geen bling bling of grote prinsessenrok, maar wel prachtige jurken waarbij vaak gebruik wordt gemaakt van kant. Als bruidegom wil je natuurlijk een trouwpak uitkiezen dat goed bij dit bohemian thema past. Ook hierbij zijn er allerlei verschillende mogelijkheden. Bohemian trouwpakken hebben vaak natuurlijke kleuren, zoals bijvoorbeeld bruintinten of een andere zachte kleur. Het geheel moet er vooral niet te strak uit komen te zien. Dat betekent dat je een net jasje goed kunt combineren met een meer casual broek. Ook is het niet per se nodig om een stropdas of strikje te dragen. Ben je benieuwd waar je aan kunt denken? Wij hebben hieronder een aantal mooie voorbeelden voor je verzameld!

Bruidegom met bohemian trouwpak

Fotograaf: Tali Photography via Fab Mood

Trouwpak kiezen voor de bruiloft

Het uitkiezen van een trouwpak voor de bruiloft is heel persoonlijk. Als het goed is, kies je namelijk een trouwpak waar jij je prettig in voelt en waarin jouw stijl goed naar voren komt. Dat betekent dat het heel belangrijk is om meerdere pakken te passen om ze zo goed met elkaar te kunnen vergelijken. Het kan helpen om vooraf vast wat foto’s te zoeken van pakken die je aanspreken. Zo heb je een beetje een beeld van het soort trouwpak dat je zou willen kopen. Overigens kan het goed zijn dat je uiteindelijk toch met een ander pak naar huis gaat. Soms staat een pak anders dan je vooraf gedacht had of kom je opeens een ander tof trouwpak tegen waar je nog niet eerder aan gedacht had.

Leuke bohemian accessoires voor de bruidegom

Bij het bohemian thema kun je ook flink losgaan met de accessoires. Door accessoires toe te voegen, maak je jouw outfit namelijk extra persoonlijk. Denk bijvoorbeeld aan een paar bretels of een mooie hoed. Ook met je stropdas of strikje kun je leuke dingen doen. Ga bijvoorbeeld voor een hippe stropdas in een opvallend bloemenpatroontje. Mogelijkheden zijn er genoeg binnen het bohemian thema!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *