Een bruiloft boeken met een all-in prijs, zo werkt het!

Een bruiloft plannen kan hartstikke leuk zijn, maar het kost natuurlijk ook veel tijd. Als jij en je husband to be allebei een drukke baan hebben of andere verplichtingen, kan het lastig zijn om alles zelf te regelen. Je kunt dan een weddingplanner inhuren, maar het kan ook handig zijn om voor een bruiloft met een all-in prijs te gaan. Zo boeken jullie in één keer jullie complete trouwdag. Klinkt goed toch? 

Het organiseren van een bruiloft is best wat werk. Leuk natuurlijk als je er de tijd voor hebt, maar het kan ook flink wat stress en gedoe opleveren. Als jullie liever wat werk uit handen geven, kan een bruiloft voor een all-in prijs een goede oplossing zijn. Maar wat wordt hier precies mee bedoeld?

Bruiloft met een all-in prijs

Een complete bruiloft organiseren, maar dan zonder eindeloos bezig te zijn met het zoeken naar leveranciers en het maken van afspraken. Normaal gesproken komt er namelijk best wat regelwerk kijken bij het plannen van een bruiloft. Hebben jullie hier weinig zin in? Of willen jullie gewoon duidelijkheid over de kosten? Dan is een bruiloft met een all-in prijs de ideale oplossing. In plaats van elk detail afzonderlijk te regelen, boeken jullie gewoon een pakketdeal. Alles wordt voor jullie geregeld, zodat jullie je kunnen concentreren op wat echt belangrijk is: elkaar!

Wat zit er allemaal bij een all-inclusive bruiloft?

Een bruiloft voor een all-in prijs, hoe all-inclusive is dat eigenlijk? De inhoud van het pakket verschilt per aanbieder. Over het algemeen kun je ervan uitgaan dat alle belangrijke onderdelen van jullie bruiloft worden aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan de huur van de locatie, een plek voor de ceremonie, catering, drankjes, decoratie, muziek en soms ook de bruidstaart. Heb je een uitgebreider pakket, dan zitten hier vaak extra’s bij zoals het trouwvervoer, een fotograaf of een overnachting voor jullie als bruidspaar. Willen jullie alles echt tot in de puntjes verzorgd hebben? Dan kun je ook overwegen om een pakket met professionele styling te boeken als dat mogelijk is. Het is een kwestie van kiezen wat het beste bij jullie wensen en budget past.

Is het slim om voor een all-in bruiloft te kiezen?

Of het slim is voor een bruiloft met een all-in prijs te kiezen, hangt natuurlijk af van jullie wensen. Voor sommige bruidsparen is het heerlijk om alles in één keer te kunnen regelen. Het bespaart tijd en stress en zorgt ervan dat jullie vooral lekker kunnen genieten van een zorgeloze trouwdag. Aan de andere kant kan het natuurlijk ook zo zijn dat jullie liever zelf de touwtjes in handen houden. Ook als jullie een unieke, persoonlijke dag willen is een all-in bruiloft waarschijnlijk niets van jullie. Willen jullie vooral graag geld besparen? Dan is het slim om zelf eerst wat onderzoek te doen en offertes te vergelijken. Alleen zo kom je erachter of een all-in bruiloft ook een goede keuze voor jullie budget is.