Ceremoniemeester en goede vriendin

Fotograaf: Joedie DC Mitchell

Een ceremoniemeester starterspakket cadeau geven

Gaan jullie de ceremoniemeester vragen voor jullie bruiloft? Dit is een eervolle, maar ook een zware taak. Het is dus belangrijk om goed voor jullie ceremoniemeester te zorgen en hem of haar lekker te verwennen. Het kan een leuk idee zijn om meteen een ceremoniemeester starterspakket cadeau te geven als voorbereiding op de bruiloft. Maar wat doe je hier allemaal in? 

Het is heel leuk om jullie ceremoniemeester te vragen voor deze bijzondere taak. De meeste mensen zullen het namelijk een hele eer vinden om voor deze rol gevraagd te worden. Tegelijkertijd is het ook best een verantwoordelijkheid en kan jullie ceremoniemeester vast wel wat hulp gebruiken.

Ceremoniemeester starterspakket

Wanneer je nog nooit eerder ceremoniemeester bent geweest, is het best even wennen. Want waar moet je beginnen? Maar zelfs een doorgewinterde ceremoniemeester kan best wat extra support gebruiken. Iedere bruiloft is immers weer anders en het is daarom belangrijk je goed voor te kunnen bereiden. Het is leuk om een speciaal ceremoniemeester starterspakket samen te stellen die jullie vervolgens cadeau kunnen geven aan jullie ceremoniemeester. In dit starterspakket kunnen jullie allemaal dingen doen die goed van pas zullen komen op de trouwdag of bij de voorbereidingen van jullie bruiloft.

Wat zit er allemaal in?

Je kunt zelf kiezen wat er allemaal in jullie ceremoniemeester starterspakket komt te zitten. Denk aan dingen die helpen bij het plannen van jullie bruiloft, maar ook allerlei producten die handig zijn voor de ceremoniemeester om bij zich te hebben op de bruiloft. Je kunt hier bijvoorbeeld een leuk tasje voor maken die je vult met de volgende dingen:

  • Een trouwmagazine om vast wat inspiratie op te doen
  • Een agenda of planner om alle voorbereidingsafspraken in kwijt te kunnen
  • Een notitieblok om belangrijke dingen op te schrijven
  • Wat snacks om tussen het harde werken door te kunnen eten
  • Een flesje drinken
  • Pepermuntjes voor een frisse adem
  • Blarenpleisters
  • Haarspray en haarspeldjes
  • Deodorant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *