Mr & Mrs spel

Fotograaf: Mon et Mine

Dit is waarom elk bruidspaar het Mr & Mrs spel zou moeten spelen

Tijdens een bruiloft is het altijd leuk als er wat entertainment is. Sommige gasten kiezen er voor het bruidspaar te verrassen met een leuke act. Op een suf ABC´tje zit waarschijnlijk niemand te wachten, maar er zijn ook andere manieren om voor wat vermaak te zorgen. Met het Mr & Mrs spel (ook wel bekend als het bruiloft schoenenspel) is hilariteit verzekerd! 

Eigenlijk zou ieder bruidspaar het Mr & Mrs spel of het schoenenspel moeten spelen op hun bruiloft. Het zorgt voor heel wat grappige en een tikkeltje ongemakkelijke momenten. Ben jij de ceremoniemeester of wil je het bruidspaar gewoon verrassen met iets leuks? Dan is dit schoenenspel zeker een leuk idee voor de bruiloft!

Hoe werkt het Mr & Mrs spel?

Het Mr & Mrs spel is heel gemakkelijk te spelen. De bruid en bruidegom gaan op een stoel zitten met de ruggen tegen elkaar. De bruid pakt haar eigen schoen en een schoen van de bruidegom, de bruidegom neemt ook van elk paar één schoen in zijn handen. De spelleider stelt vervolgens vragen die het bruidspaar moet beantwoorden door een van de schoenen de lucht in te steken. Een vraag kan bijvoorbeeld zijn: Wie kan het best auto rijden? Of wie heeft de grootste kans te verdwalen? De bruid en bruidegom kiezen allebei de schoen van degene die zij denken dat het is en houden deze schoen vervolgens in de lucht.

Schoenenspel bruidspaar

Fotograaf: Mon et Mine

Het bruidspaar kan van elkaar niet zien wat ze kiezen, maar de gasten natuurlijk wel. Denken de bruid en bruidegom hetzelfde over het antwoord of hebben ze allebei een andere mening? Het levert sowieso hilarische momenten op! Je kunt ook nog een leuk puntensysteem aan het spel koppelen waarbij het bruidspaar punten kan verdienen voor elke vraag die ze hetzelfde beantwoorden. Bij een bepaald aantal punten krijgen ze een leuke prijs.

Vragen om bij het schoenenspel te stellen aan het bruidspaar

Lijkt het je leuk om een Mr & Mrs spel voor het bruidspaar te organiseren? Dan is het slim om vooraf een lijst met vragen op te stellen. Wij geven je vast wat ideeën voor vragen die je tijdens dit schoenenspel kunt stellen op de bruiloft:

Vragen voor het Mr & Mrs spel

Nog meer leuke ideeën nodig? Lees dan ook zeker deze 14 manieren om het bruidspaar te verrassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *