Gepersonaliseerd cadeau voor het bruidspaar

Sterrenhemelposter als persoonlijk huwelijkscadeau

Sommige momenten in je leven wil je nooit meer vergeten. Wat dacht je bijvoorbeeld van alle bijzondere herinneringen die met de liefde te maken hebben? De eerste zoen, de verloving en natuurlijk de dag van de bruiloft: allemaal onbeschrijflijk mooie momenten waarvan je zou willen dat ze eindeloos blijven duren. Met een sterrenhemelposter kun je de stand van de sterren op één van deze bijzondere momenten vast laten leggen. Een prachtig persoonlijk huwelijkscadeau of een cadeau aan jullie zelf! 

Heb je binnenkort een bruiloft en wil je graag een mooi en persoonlijk huwelijkscadeau meenemen waar je het bruidspaar mee kunt verrassen? Of gaan jullie zelf trouwen en zoeken jullie nog naar een unieke aanvulling op jullie trouwdag? Dan is het leuk om een sterrenhemelposter te laten maken met de stand van de sterren op een bijzonder moment, zoals het moment van het jawoord.

Een persoonlijk huwelijkscadeau voor het bruidspaar

Het kopen van een leuk huwelijkscadeau kan nog best lastig zijn. Je wilt het bruidspaar immers met een bijzonder cadeau verrassen. Natuurlijk zijn er allerlei soorten cadeaus te bedenken, maar met een persoonlijk huwelijkscadeau maak je pas écht indruk. Zo kun je bij MrStarsky een sterrenhemelposter bestellen met de stand van de sterren op een bepaald moment. Wat dacht je bijvoorbeeld van de dag van de verloving? Of het moment dat het bruidspaar elkaar het jawoord geeft? De sterrenhemel is altijd anders en doordat je een specifieke datum én tijdstip door kunt geven, wordt het een echt uniek en bijzonder cadeau.

Sterrenhemelposter als alternatief voor het gastenboek

Gaan jullie zelf trouwen? Als bruidspaar is het leuk om een gastenboek neer te leggen voor jullie gasten. Zo kunnen jullie over een aantal jaar namelijk nog precies zien wie er allemaal bij jullie bruiloft zijn geweest. Je kunt een standaard gastenboek uitkiezen, maar het is eigenlijk leuker om voor een alternatief te gaan. Jullie zouden bijvoorbeeld een sterrenhemelposter kunnen bestellen van het moment waarop jullie trouwen. De gasten kunnen vervolgens hun naam en een lieve wens voor jullie op de poster schrijven. Na afloop van de bruiloft kunnen jullie de poster een mooi plekje geven in huis. Op deze manier worden jullie elke dag weer even herinnerd aan dit bijzondere moment.

Ben je ceremoniemeester op het huwelijk van een goede vriend of vriendin? Dan is het een leuk idee om het bruidspaar te verrassen met een sterrenhemelposter als gastenboek. Zeker weten dat ze hier ontzettend blij mee zullen zijn!

Een sterrenhemelposter bestellen als gepersonaliseerd cadeau

Als je een sterrenhemelposter wilt bestellen, kun je zelf een stijl kiezen. Zo kun je kiezen voor MrStarsky x AQUA GOLD of MrStarsky x TERRA, beide met schitterende goudfolie. Wij zijn zelf groot fan van het AQUA GOLD design. Door de gouden glans tegen de blauwe achtergrond lijken het net echte sterren die schitteren aan de hemel.

Nadat je de juiste sterrenhemel hebt uitgekozen, geef je een datum, tijdstip en plaats aan voor de stand van de sterren. Wist je dat je ook een datum in de toekomst kunt invoeren? Handig als je de sterrenhemel vooraf vast wilt laten maken als cadeau voor de bruiloft!

Naast de namen van het bruidspaar en de plaats en tijd die horen bij de stand van de sterren, kun je ook nog een eigen tekst toevoegen. Je zou bijvoorbeeld een zin uit het nummer van de openingsdans kunnen nemen of een korte quote kunnen kiezen. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan zeker even deze Vier de Liefde pagina.

Om jouw poster helemaal af te maken, kun je ook een mooie lijst bestellen. Dit zorgt voor een extra luxe uitstraling en is eigenlijk een onmisbare toevoeging om de sterrenhemel in huis op te kunnen hangen. Op deze manier kun je het bruidspaar een prachtig persoonlijk huwelijkscadeau geven waar ze nog jarenlang plezier van kunnen hebben. Dit zullen ze enorm waarderen!

Dit blog is geschreven met input van MrStarsky.