Ster cadeaupakket van OSR

Geef een ster als schitterend huwelijkscadeau

Ben je op zoek naar een uniek en persoonlijk huwelijkscadeau? Iets waarmee je het bruidspaar écht kunt verrassen? Dan is het een origineel idee om een ster te laten registreren voor het bruidspaar. Dit is een prachtig symbolisch huwelijkscadeau waar het bruidspaar de rest van hun leven nog plezier aan kan beleven. Want hoe bijzonder is het als ze straks samen op zoek kunnen gaan naar hun eigen ster aan de sterrenhemel?

Een leuk en origineel huwelijkscadeau vinden kan soms best lastig zijn. Het bruidspaar zit vaak niet te wachten op allerlei goedbedoelde cadeautjes die uiteindelijk op zolder belanden. Het alternatief is dan al snel het schenken van een geldbedrag, maar dat is natuurlijk weinig persoonlijk. Gelukkig kan het ook anders! Wist je bijvoorbeeld dat je een eigen ster kunt laten registreren in het Online Star Register? Op deze manier geef je het bruidspaar een prachtig huwelijkscadeau waarmee hun liefde vereeuwigd wordt!

Symbolisch huwelijkscadeau

Het geven van een symbolisch huwelijkscadeau heeft vaak een onschatbare waarde voor het bruidspaar. Dit cadeau doet ze namelijk de rest van hun leven nog denken aan hun bijzondere trouwdag. Er zijn allerlei originele huwelijkscadeaus te bedenken, maar als je écht iets unieks wilt geven, dan is de registratie van een ster een schitterend cadeau. Want het is toch ontzettend bijzonder om te weten dat er boven aan de hemel een ster staat te stralen speciaal voor het huwelijk? Bovendien geef je op deze manier ook meteen een leuk uitje cadeau. Het bruidspaar kan namelijk zelf op zoek gaan naar hun ster aan de sterrenhemel. Een romantische activiteit voor na de bruiloft!

OSR Star Certificate als symbolisch huwelijkscadeau

Je krijgt een certificaat en je kunt een kaartje toevoegen

Een ster als cadeau uitkiezen

Een ster cadeau geven is dus een heel speciaal en persoonlijk idee voor de bruiloft, maar hoe werkt het precies? Op de website van OSR benoem je een ster die vervolgens in het Online Star Register wordt opgenomen. Je kunt hiervoor een aantal gegevens doorgeven. Zo kies je allereerst een constellatie voor de ster. Er zijn bijvoorbeeld constellaties die zichtbaar zijn op het noordelijk halfrond of juist op het zuidelijk halfrond. Ook zou je kunnen gaan voor een bepaald sterrenbeeld. In totaal zijn er 88 constellaties waar je uit kunt kiezen. Door de gratis OSR Star Finder app te downloaden kun je veel informatie krijgen over de verschillende constellaties. Bovendien kan deze app je ook helpen een constellatie te kiezen die het best zichtbaar is op een bepaalde dag en tijdstip. Heb je een constellatie uitgekozen? Dan kun je de ster een naam geven en een sterdatum toevoegen. Je kunt een sterdatum in het verleden kiezen, zoals bijvoorbeeld de datum dat het bruidspaar elkaar ontmoet heeft, of juist een sterdatum die in de toekomst ligt, zoals de trouwdatum.

Origineel cadeaupakket voor de bruiloft

Je kunt een ster als digitaal pakketje bestellen, maar als huwelijkscadeau is het wel zo leuk als je ook echt wat aan het bruidspaar kunt overhandigen op hun trouwdag. Daarvoor is het cadeaupakket ideaal. In dit prachtig vormgegeven pakket vindt het bruidspaar alle informatie om op zoek te gaan naar hun ster aan de sterrenhemel. Op het gepersonaliseerde sterrencertificaat kunnen ze de naam van de ster en alle details terugvinden. Bovendien kun je ook nog een persoonlijk kaartje toevoegen met een lieve tekst voor het bruidspaar. Zo heb je een schitterend cadeau om tijdens de bruiloft te kunnen geven!

Ster benoemen als symbolisch huwelijkscadeau

Zo ziet het cadeaupakket van OSR eruit

De ster aan de sterrenhemel

Heeft het bruidspaar jouw ster cadeau gekregen? Dan kunnen zij zelf op zoek gaan naar hun eigen ster aan de sterrenhemel. Als dat geen romantische invulling van de wittebroodsweken is! Het bruidspaar kan de ster op verschillende manieren vinden. Zo kunnen ze gebruikmaken van de coördinaten en de meegeleverde sterrenkaart. Daarnaast is het mogelijk om de locatie van de ster te achterhalen met behulp van de app. In het cadeaupakket zit een registratiecode waarmee de ster gemakkelijk gevonden kan worden. Gaat het bruidspaar na de bruiloft op huwelijksreis? Dan zou je ook een ster kunnen kiezen die goed zichtbaar is vanaf de locatie van de huwelijksreis. Op deze manier kan het bruidspaar tijdens hun vakantie de sterrenhemel afspeuren op zoek naar hun eigen ster. Een onvergetelijk moment!

Dit blog is in samenwerking met OSR geschreven.