Real Wedding: Bruiloft op de Pollepleats

Wauw, wat waren we onder de indruk van de trouwfoto´s die we onlangs te zien kregen. We zochten contact met Lisanne en Bjorn omdat we graag wat informatie over hun bruiloft op de Pollepleats wilden hebben. De trouwdag van dit prachtige stel vonden we echter zo bijzonder, dat we hem graag in zijn geheel met jullie delen.

Trouwfoto´s maken in een museum, trouwen in een idyllisch kerkje en een groot trouwfeest geven op een Friese boerderij, deze bruiloft van Lisanne en Bjorn is zeker bijzonder te noemen. In dit blog lezen jullie het verhaal van dit bruidspaar, natuurlijk vergezeld met een heleboel prachtige foto´s!

Traditioneel sliep Lisanne in haar ouderlijk huis in Leeuwarden om vervolgens alweer vroeg aan het ontbijt te zitten. Zo had ze nog genoeg tijd om zich klaar te maken voor haar grote dag. Niet alleen zag de bruid er uit als een plaatje in haar prachtige trouwjurk met kanten mouwtjes, ook aan het uiterlijk van de bruidegom was veel aandacht besteed. Ieder stukje stof en stikseltje van zijn trouwpak was nauwkeurig door hemzelf uitgezocht, waardoor zijn blouse en de binnenkant van zijn jasje precies hetzelfde waren als de trouwjurk van Lisanne.

Real Wedding Friesland
Real Wedding Friesland

Real Wedding Friesland Real Wedding Friesland Real Wedding Friesland Real Wedding Friesland Real Wedding FrieslandFotocredits: Bij Femke Fotografie

Fotoshoot in het Fries Museum

Lisanne en Bjorn kozen een bijzondere locatie uit voor hun fotoshoot met fotograaf Kim Snip: het Fries Museum. Na afloop van deze fotoshoot ontmoetten zij hun daggasten. Om de dag gezellig en ontspannen te beginnen, gingen ze met z´n allen lunchen in Leeuwarden. Hierna vond het huwelijk voor de burgerlijke stand plaats in De Koperen Tuin. Zij werden getrouwd door trouwambtenaar Regina de Jong.

Real Wedding Bruiloft Inspiratie Real Wedding Bruiloft Inspiratie Real Wedding Bruiloft Inspiratie Real Wedding Bruiloft Inspiratie Real Wedding Bruiloft Inspiratie Real Wedding Bruiloft Inspiratie

Fotocredits: Kim Snip Fotografie

Bruiloft op de Pollepleats

Na de sfeervolle ceremonie was het tijd om met het hele gezelschap naar de volgende locatie te gaan. Lisanne en Bjorn kozen namelijk voor een bruiloft op de Pollepleats. Hier werd de bruidstaart aangesneden. Na het maken van nog wat foto´s in het veld bij de boerderij heeft het bruidspaar samen met hun gasten heerlijk in de serre gegeten. Een groot voordeel van deze trouwlocatie is dat je alles zelf kunt regelen, en dat is dan ook precies wat Lisanne en Bjorn hebben gedaan. De bruid is samen met haar lieve vriendinnen creatief aan de slag gegaan met de styling en bovendien heeft het bruidspaar koks en personeel ingehuurd voor het diner. De boodschappen hebben ze van te voren bij de groothandel gedaan. Een leuke oplossing voor een zelf georganiseerd huwelijksdiner!

Bruiloft Pollepleats Bruiloft Pollepleats

Bruiloft PollepleatsBruiloft PollepleatsFotocredits: Kim Snip Fotografie

Kerkje van Sandfirden

Na het eten is het bruidspaar naar het idyllische kerkje van Sandfirden gegaan om elkaar hier nogmaals het jawoord te geven. Daarbij lazen Bjorn en Lisanne elkaar de geloften voor die ze zelf hadden geschreven. Ook hier werd de styling geregeld door de bruid en haar vriendinnen, wat zag het kerkje er mooi en romantisch uit! Bruiloft kerkje Sandfirden Bruiloft kerkje Sandfirden Bruiloft kerkje Sandfirden Bruiloft kerkje Sandfirden Bruiloft kerkje Sandfirden

Fotocredits: Hans Jellema Fotografie

Trouwfeest

Voor het trouwfeest ging het bruidspaar weer terug naar de Pollepleats om samen met 150 gasten hun huwelijk te vieren. De DJ kreeg alle voetjes van de vloer, er werd veel gedanst. Buiten zorgden candle bags voor een romantische aanblik en binnen konden de gasten allerlei lekkere dingen uitkiezen bij de candytable. Domino´s Pizza in Sneek was zo vriendelijk om wat langer open te blijven zodat ze de gasten na al dat feesten nog een lekkere pizza konden bezorgen.

Na afloop van de bruiloft bleven heel wat daggasten overnachten op de Pollepleats. Hierdoor kon het bruidspaar de volgende dag afsluiten met een gezellig gezamenlijk ontbijt. En wat doe je dan na zo´n sprookjesbruiloft? Op een prachtige huwelijksreis naar Mauritius!

Bruiloft op de Pollepleats Bruiloft op de Pollepleats

Fotocredits: Hans Jellema Fotografie

Leveranciers:
Fotograaf: Bij Femke Fotografie, Kim Snip Fotografie, Hans Jellema Fotografie
Fotoshoot locatie: Fries Museum Leeuwarden
Trouwlocatie: de Pollepleats
Haar en make-up: El-Style
Trouwjurk: Enzoani Blue
Trouwpak: Rick Mooreman House of Men
Bruidstaart: Zoet met Taart Burgum
DJ:  Ikwilfeesten.nl

Reacties (1)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *