Bruidspaar tijdens de afsluiting van hun trouwfeest

Fotograaf: Mon et Mine

5 Originele ideeën voor de afsluiting van jullie bruiloft

Eindigt jullie bruiloft in een spetterend trouwfeest? Dan hoop je natuurlijk dat de gasten nog urenlang zullen dansen. Maar ook aan jullie trouwfeest komt uiteindelijk een eind en dan is het natuurlijk wel zo leuk om voor een mooie afsluiting te zorgen. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Dit zijn 5 originele ideeën voor de afsluiting van jullie bruiloft, de grande finale! 

Er zijn heel wat manieren om een einde te maken aan een feestje, maar wanneer het om jullie bruiloft gaat, wil je natuurlijk wel een extra bijzondere afsluiting. Op deze manier zorg je ervoor dat de gasten jullie bruiloft niet snel zullen vergeten!

#1. Originele afsluiting met vuurwerk op de bruiloft

Hoe mooi zou het zijn als jullie trouwdag kan worden afgesloten met een adembenemende vuurwerkshow? Samen met alle gasten kunnen jullie naar buiten gaan om hiervan te genieten. Een spectaculaire afsluiting van jullie bruiloft! Vuurwerk afsteken mag helaas niet overal en je zult hier bovendien een vergunning voor nodig hebben. Neem daarom contact op met een professioneel vuurwerkbedrijf die kan helpen met het aanvragen van een vergunning.

#2. Wegvaren in een bootje

Hebben jullie een mooie trouwlocatie aan het water uitgekozen? Dan leent dit zich natuurlijk heel goed voor een romantisch vaartochtje. Jullie zouden als afsluiting van het trouwfeest samen weg kunnen varen op weg naar jullie huwelijksnacht. De gasten kunnen langs het water plaatsnemen om jullie uit te zwaaien.

#3. Poort van sterretjes vormen

Het kan ook leuk zijn om de gasten allemaal één of meerdere sterretjes vast te laten houden en hiermee in een dubbele rij te laten staan. Ze vormen zo een poort van sterretjes waar jullie als bruidspaar doorheen kunnen lopen op weg naar jullie trouwauto. Dit is een mooie afsluiting waarbij alle gasten worden betrokken. Bovendien kan het nog wat mooie foto’s opleveren!

Afsluiting van de bruiloft met sterretjes

Fotograaf: Jessy Herman

#4. Confetti over de dansvloer

Liever nog even doorgaan op de dansvloer? Dan is het leuk om het laatste nummer op spectaculaire wijze te laten eindigen. Dit kan bijvoorbeeld door confetti over de dansende gasten te laten schieten met confetti poppers. Zo eindigen jullie de bruiloft terwijl iedereen nog volop aan het feesten is, wel zo gezellig!

#5. Afsluiting van de bruiloft met een midnight snack

Van al dat dansen (en drinken) krijgen de gasten snel weer trek. Het is daarom leuk om de bruiloft af te sluiten met een lekkere midnight snack. Laat bijvoorbeeld een foodtruck komen met frietjes of hamburgers. Eventueel zouden jullie zelfs nog een kampvuur kunnen maken buiten waar jullie nog even kunnen blijven napraten met de laatste gasten. Een gezellige manier om samen de trouwdag af te sluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *