Rosé gouden trouwstoelen

Rosé goud als themakleur voor jullie herfstbruiloft

Themakleuren kunnen heel bepalend zijn voor de sfeer op jullie bruiloft. Het is slim om bij het kiezen van deze kleuren rekening te houden met het seizoen. Gaan jullie voor een romantische herfstbruiloft? Dan past de kleur rosé goud hier perfect bij!

De herfst is een prachtig seizoen doordat overal de meest mooie kleuren te zien zijn. De bladeren veranderen van groen naar rood en oranje en overal zie je deze warme kleuren terug. Gaan jullie voor een romantische en chique herfstbruiloft? Dan is rosé goud de perfecte themakleur!

Rosé gouden trouwringen

Het leuke aan deze kleur is dat je zelfs de trouwringen op het thema aan kan laten sluiten. Rosé gouden trouwringen zijn namelijk hartstikke mooi. Deze trouwringen zijn gemaakt van een legering van goud met koper. Dit is een sterk materiaal dat de laatste tijd erg populair is. Trouwringen in rosé goud stralen veel warmte uit en staan symbool voor jullie liefde voor elkaar!

Kleurenthema rosé goud

Naast de trouwringen kunnen jullie de themakleur natuurlijk ook voor alle decoratie op jullie bruiloft gebruiken. Rosé goud kun je namelijk op allerlei manieren terug laten komen. Met een spuitbus verf kun je zelf gemakkelijk decoratie maken in de juiste kleur. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze prachtige kaarsenhouders gemaakt van wijnflessen? Je kunt de rosé gouden kleur ook gebruiken voor andere onderdelen van jullie bruiloft, wat dacht je bijvoorbeeld van het servies voor het huwelijksdiner, de stoelen bij de ceremonie of zelfs de jurkjes van de bruidsmeisjes?

Stoeltjes bruiloft rosé goud

Fotograaf: Kaysha Weiner Photography via Mon Cheri Bridals

Combineren met andere kleuren

Natuurlijk is het ook leuk om rosé goud met andere themakleuren te combineren. Het is handig om vooraf een kleurenpalet samen te stellen waarmee je goed kunt zien welke kleuren je kunt gebruiken. Je kunt rosé goud bijvoorbeeld combineren met verschillende tinten roze en bruin. Om goed te kunnen zien hoe bepaalde kleuren bij elkaar staan, kun je eens een bezoekje brengen aan de bouwmarkt. Bij de verfafdeling hebben ze handige kleurenstrookjes die je naast elkaar kan leggen om het effect te bekijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *