Tafel met rosé goud bestek

Fotograaf: Katie Harmsworth Photography via Tori Allen Events

Rosé goud als themakleur voor jullie herfst bruiloft

Themakleuren kunnen heel bepalend zijn voor de sfeer op jullie bruiloft. Het is slim om bij het kiezen van deze kleuren rekening te houden met het seizoen. Gaan jullie voor een romantische trouwdag in de herfst? Dan is de kleur rosé goud perfect voor jullie bruiloft decoratie! 

De herfst is een prachtig seizoen doordat overal de meest mooie kleuren te zien zijn. De bladeren veranderen van groen naar rood en oranje en overal zie je deze warme kleuren terug. Gaan jullie voor een romantische en chique herfst bruiloft? Dan is rosé goud de perfecte themakleur!

Rosé gouden trouwring

Het leuke aan deze kleur is dat je zelfs de trouwringen op het thema aan kan laten sluiten. Rosé gouden trouwringen zijn namelijk hartstikke mooi. Deze trouwringen zijn gemaakt van een legering van goud met koper. Dit is een sterk materiaal dat de laatste tijd erg populair is. Trouwringen in rosé goud stralen veel warmte uit en staan symbool voor jullie liefde voor elkaar!

Bruiloft decoratie in rosé goud

De kleur rosé goud doet het ook erg goed bij de bruiloft decoratie, zeker als jullie in het najaar of in de winter trouwen. Deze kleur geeft namelijk een warme sfeer en ziet er tegelijk chic uit. Met bruiloft decoratie in rosé goud zit je dus zeker goed!

Kleurenthema rosé goud

Helemaal leuk is het om rosé goud als kleurenthema te gebruiken en zo bij alle onderdelen van jullie bruiloft terug te laten komen. Dit kun je op verschillende manieren doen. Met een spuitbus verf kun je zelf gemakkelijk decoratie maken in de juiste kleur. Wat dacht je bijvoorbeeld van prachtige kaarsenhouders gemaakt van wijnflessen? Je kunt de rosé gouden kleur ook gebruiken voor andere onderdelen van jullie bruiloft, zoals het servies voor het huwelijksdiner, de stoelen bij de ceremonie of zelfs de jurkjes van de bruidsmeisjes. Wij hebben wat mooie inspiratiefoto’s voor je verzameld!

Rosé goud als kleur voor de trouwuitnodiging

Fotocredits: Etsy

Rosé goud als bruiloft diner decoratie

Fotograaf: Alicia & Co

Rosé goud combineren met andere kleuren

Natuurlijk is het ook leuk om rosé goud met andere themakleuren te combineren. Het is handig om vooraf een kleurenpalet samen te stellen waarmee je goed kunt zien welke kleuren je kunt gebruiken. Je kunt rosé goud bijvoorbeeld combineren met verschillende tinten roze en bruin. Om goed te kunnen zien hoe bepaalde kleuren bij elkaar staan, kun je eens een bezoekje brengen aan de bouwmarkt. Bij de verfafdeling hebben ze handige kleurenstrookjes die je naast elkaar kan leggen om het effect te bekijken!