Het trouwseizoen is helaas ten einde gekomen, maar toch zijn er ook mensen die er juist voor kiezen om in de winter te trouwen. De dagen rond de kerst hebben iets magisch en een bruiloft in de winter kan dan ook een echte sprookjesbruiloft worden. Een thema dat hier goed bij past is a touch of gold.

Geven jullie een knallende nieuwjaarsbruiloft? Of een chique bruiloft in één van de andere decemberdagen? Goud is een prachtige themakleur die glitter en glamour aan jullie bruiloft toevoegt.

Decoratie voor a touch of gold bruiloft

Fotograaf: Sara & Rocky Photography via Wedding Chicks

Decoratie

In eerste instantie zul je misschien denken dat goud een lastige themakleur is, maar je kunt er juist heel veel mee. Voor gouden accessoires heb je alleen wat lijm, gouden glitters en gouden verf nodig. Je maakt ze namelijk gemakkelijk zelf. Zoek spulletjes bij elkaar die je een mooie gouden glans kunt geven. Denk bijvoorbeeld aan dennenappels, glazen potjes, maar ook takken en bladeren. Met een beetje gouden verf maak je er zelf een leuk decoratief item van.

Bruidstaart

Het thema touch of gold kun je ook voor je bruidstaart gebruiken. Deze taart ziet er uit alsof hij alleen als decoratie dient, maar je kunt hem ook echt opeten. De combinatie tussen de glitters op de onderkant en de rustige bovenkant maken het echt een plaatje. Goud is prachtig te combineren met de kleur licht roze.

Thema bruiloft

Vergeet ook zeker niet op de uitnodiging te vermelden dat a touch of gold  de dresscode is. Het fijne is dat de gasten hier creatief mee om kunnen gaan en zelf kunnen kiezen wat ze aan doen, maar dat toch iedereen in thema is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *