Bruidspaar met gouden glitters

Fotograaf: Mon et Mine

A touch of gold als thema voor jullie bruiloft

Veel bruidsparen trouwen in het hoogseizoen tussen mei en september. Een bruiloft na het trouwseizoen kan echter ook heel leuk zijn. Zo zouden jullie er bijvoorbeeld voor kunnen kiezen om in de winter te trouwen. De dagen rond de kerst hebben iets magisch en een bruiloft in de winter kan dan ook een echte sprookjesbruiloft worden. Een thema dat hier goed bij past is a touch of gold.

Geven jullie een knallende nieuwjaarsbruiloft? Of een chique bruiloft in één van de andere decemberdagen? Goud is een prachtige themakleur die glitter en glamour aan jullie bruiloft toevoegt. Met het thema a touch of gold zit je dus zeker goed!

A touch of gold

Het is altijd leuk om een bepaalde kleur uit te kiezen als thema voor jullie bruiloft. Hiermee zorg je er namelijk voor dat alles een geheel wordt. Als jullie in de winter trouwen, is goud een prachtige themakleur om te gebruiken. Het voordeel van a touch of gold is dat je alleen gouden details hoeft toe te voegen. Je kunt goud in dit geval combineren met andere kleuren zoals wit of zwart.

Gouden decoratie op jullie bruiloft

In eerste instantie zul je misschien denken dat goud een lastige themakleur is, maar je kunt er juist heel veel mee. Voor gouden accessoires heb je alleen wat lijm, gouden glitters en gouden verf nodig. Je maakt ze namelijk gemakkelijk zelf. Zoek spulletjes bij elkaar die je een mooie gouden glans kunt geven. Denk bijvoorbeeld aan dennenappels, glazen potjes, maar ook takken en bladeren. Met een beetje gouden verf maak je er zelf een leuk decoratief item van.

En wist je dat je zelfs je bruidstaart van a touch of gold kunt voorzien? Een gouden bruidstaart is natuurlijk super bijzonder en bijna te mooi om op te eten!

Trouwen in het goud

Wist je dat je zelfs helemaal kunt trouwen in het goud? Een gouden trouwjurk is namelijk het perfecte alternatief voor een traditionele witte jurk. Goud staat super chic! Bovendien zijn er heel wat mooie gouden trouwjurken te vinden. Zeker weten dat je het schitterende middelpunt van jullie bruiloft zult zijn als je zo’n prachtige jurk draagt!

Vind je een compleet gouden jurk wat teveel van het goede? Dan kun je ook op een meer subtiele manier a touch of gold aan je outfit toevoegen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een mooi paar gouden trouwschoenen?

Touch of gold dresscode

Vergeet ook niet om jullie thema op de uitnodiging te vermelden zodat de gasten a touch of gold in hun kleding kunnen verwerken. Een touch of gold dresscode is gelukkig niet heel ingewikkeld, omdat het alleen om gouden details gaat. Een compleet gouden outfit is zeker niet nodig. Dit geeft de gasten nog voldoende keuzevrijheid.