Hier moet je rekening mee houden als je kiest voor een strakke trouwjurk

Ben jij op zoek naar een mooie, strakke trouwjurk? Een nauwsluitende jurk zorgt ervoor dat de natuurlijke vormen van je lichaam mooi naar voren komen. Dit kan een tikkeltje sexy zijn, maar ook zeker elegant. Wel is het belangrijk om met een aantal dingen rekening te houden als je kiest voor een strakke jurk. 

Trouwjurken zijn er in allerlei soorten en maten. Van grote prinsessenjurken tot romantische boho trouwjurken. De ene trouwjurk bestaat uit tientallen lagen stof, terwijl de andere jurk juist perfect op je lichaam aansluit. Ben jij fan van de laatste categorie? Dan hebben we wat handige tips voor je verzameld!

Zoek naar een strakke trouwjurk die past bij je lichaam

Voordat je op zoek gaat naar de jurk van je dromen, is het belangrijk om even stil te staan bij je lichaamstype. Strakke trouwjurken kunnen mooi staan bij allerlei soorten lichamen, je hoeft hier echt geen perfect zandloperfiguur voor te hebben. Wel is het goed om te weten wat de sterke kanten van je lichaam zijn. Strakke jurken benadrukken namelijk je natuurlijke vormen, dus is het fijn om een trouwjurk te hebben die precies de juiste onderdelen van je lichaam extra goed uit laat komen. Heb je bijvoorbeeld een strakke buik? Een mooie boezem? Of prachtige ronde billen? Dit kun je allemaal extra benadrukken met de juiste jurk.

Zorg voor voldoende comfort

Een strakke trouwjurk betekent niet dat je meteen in hoeft te leveren op comfort. Er zijn genoeg nauwsluitende jurken te vinden die toch heel lekker zitten. Het is belangrijk hier goed op te letten bij het passen. Kun je gemakkelijk genoeg bewegen in je jurk? En lukt het nog om te dansen? Het zou toch zonde zijn als je niet helemaal los kunt gaan op je eigen trouwfeest! De juiste trouwjurk sluit mooi aan op je lichaam zonder je bewegingen te beperken.

Ondergoed onder een strakke trouwjurk

Het vinden van goede bruidslingerie is heel belangrijk om voor het perfecte resultaat te zorgen. Dat geldt voor alle soorten trouwjurken, maar zeker bij een strakke trouwjurk. Investeer in naadloos en huidkleurig ondergoed om ervoor te zorgen dat jouw curves strak uitkomen zonder zichtbare lijnen. In veel trouwjurken zit een ingebouwde bh, zeker bij trouwjurken met een open rug is dat erg fijn. Heb je toch een bh nodig onder je jurk? Ga dan op zoek naar een goede bh die stevig blijft zitten en genoeg ondersteuning biedt. Ook het onderbroekje dat je onder je trouwjurk draagt, is heel belangrijk. Een onderbroek met korte pijpjes kan soms voor een nog beter resultaat zorgen dan bijvoorbeeld een string. Hiermee komen jouw billen namelijk extra mooi uit. Comfort meets confidence!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *