Trouwdag vergeten? Zo los je het op!

Jullie huwelijk is natuurlijk ontzettend bijzonder. Het is dan ook heel gebruikelijk om jaarlijks even aandacht te besteden aan jullie trouwdag. Het ene stel steekt hier meer moeite mee dan het andere, maar het is natuurlijk altijd leuk om iets kleins te regelen. Alleen wat als je jullie trouwdag vergeten bent? Wij hebben wat handige last minute oplossingen voor je! 

Ben je jullie trouwdag vergeten? Dat kan je nog wel eens duur komen te staan! Zo ging deze vrouw uit Florida haar man te lijf toen hij haar niet feliciteerde met hun huwelijksverjaardag. De klappen op zijn hoofd en in zijn gezicht zullen hem nog lang aan deze fout blijven herinneren. Je trouwdag vergeten verdient natuurlijk geen schoonheidsprijs, maar het kan een keer gebeuren. Kom je er op de dag zelf nog achter? Dan zijn er heel wat last minute oplossingen te bedenken.

Trouwdag vergeten

Wil je toch nog snel iets leuks regelen voor je partner? Koop dan bijvoorbeeld een mooie bos bloemen of een doos met lekkere chocolaatjes. Je kunt ook een reservering maken voor een restaurant waar jullie dezelfde avond nog heen kunnen gaan. Thuis kun je ook veel verzinnen. Kook bijvoorbeeld een bijzondere maaltijd of steek de kaarsjes aan in huis en bied een ontspannen massage aan. Valt er echt niets meer te regelen? Wees dan gewoon eerlijk. Geef aan dat je jullie trouwdag vergeten bent, maar dat je het graag goed wil maken. Regel vervolgens iets leuks om samen te doen in het komende weekend. Een gezellig dagje weg, een uitgebreid ontbijt op bed of zelfs een hotelovernachting. Op deze manier laat je zien dat jullie trouwdag wel degelijk belangrijk voor je is.

Goedmaken dat je de trouwdag vergeten bent

Fotograaf: Emily Magers

Huwelijksverjaardag van een ander vergeten

Ben je niet je eigen huwelijksverjaardag, maar die van een ander vergeten? Misschien wilde je graag iets leuks regelen voor je zus, vriendin of ouders die zoveel jaar getrouwd zijn. Als je er op de dag zelf nog aan denkt, kun je ze in ieder geval even bellen of een berichtje sturen. Eventueel kun je aangeven dat ze later nog een verrassing van je krijgen. Een Wonderbox is bijvoorbeeld een leuk cadeau dat je ook op het laatste moment nog kunt regelen. Met deze cadeaubon kan je het gelukkige stel op een uitje trakteren, zoals bijvoorbeeld een lekker etentje, een luxe high tea of een dagje wellness. Je kunt natuurlijk ook gewoon een bos bloemen of een doos chocola langsbrengen. Of maak een borrelpakketje met een fles champagne en wat lekkere borrelhapjes. Dit zou je op de dag zelf nog kunnen regelen.

Voorkom dat je het volgend jaar weer vergeet

Uiteraard is het wel belangrijk om ervoor te zorgen dat je de huwelijksverjaardag in het vervolg nooit meer zult vergeten. Zet daarom vast een reminder in je telefoon, zowel op de datum zelf als een paar dagen tevoren zodat je nog genoeg tijd hebt om iets leuks te regelen. Vergeet ook niet om dit lijstje met huwelijksjubilea vast door te nemen zodat je iets extra speciaals kunt regelen bij een bijzonder jubileum.

Dit blog bevat affiliate links.