Dit zijn dé trouwpakken trends voor 2019

Gaan jullie binnenkort trouwen? En ga je nog opzoek naar het perfecte trouwpak? Net als bij trouwjurken zijn er ook ieder jaar weer nieuwe trends op het gebied van trouwpakken. Dus wil je zeker weten dat jouw bruiloft outfit helemaal hip is? Dan kun je dit lijstje met de trends voor 2019 vast goed gebruiken! 

Je trouwpak is ontzettend belangrijk. Je wilt er natuurlijk goed uitzien op jullie trouwdag, maar hij moet ook lekker zitten. Het is daarom belangrijk om rustig de tijd te nemen en het perfecte trouwpak uit te kiezen. Wel is het handig om je vooraf vast te verdiepen in de verschillende mogelijkheden. Ben je benieuwd wat je straks tegen zult komen in de winkel? Wij hebben de trouwpakken trends van dit moment voor je op een rijtje gezet!

Super chic met een driedelig pak

Ondanks dat casual bruiloften steeds populairder worden, is het toch leuk om je super chic te kleden voor deze bijzondere dag. Als bruidegom is het daarom een goed idee om een compleet driedelig pak te dragen. Dit is vooral mooi wanneer het pak helemaal op maat gemaakt is. Het leuke aan een driedelig pak is dat je gemakkelijk je jasje uit kunt trekken. Dankzij het gilet zie je er namelijk nog steeds chic uit. Hierdoor zul jij als bruidegom duidelijk herkenbaar zijn tussen alle gasten!

Opvallende printjes

Als bruidegom mag je best een beetje opvallen. We zijn dan ook groot fan van trouwpakken met opvallende printjes. Je kunt voor de subtiele weg kiezen door een gilet met een bijzonder patroon uit te zoeken, maar natuurlijk kun je ook gewoon all the way gaan en voor een compleet trouwpak met een bepaalde print kiezen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bloemenpatroon of een geruit pak? Gewaagd, maar wel ontzettend mooi! Is dit toch wat te heftig voor je? Dan kun je ook voor een stropdas of een strik met een patroontje kiezen.

Kleurentrends voor trouwpakken

Veel trouwpakken zijn zwart of grijs, maar een kleurtje maakt het extra leuk. Blauw blijft natuurlijk mooi, maar dit jaar zijn ook donkergroen en bordeauxrood populair. Dit zijn prachtige kleuren voor een herfst bruiloft, maar ook in andere seizoenen doen ze het goed!

Bruidegom in groen trouwpak

Fotograaf: Mon et Mine

Hoe vind je het perfecte trouwpak?

Natuurlijk is het leuk om er hip bij te lopen op jullie trouwdag, maar het belangrijkste is dat het pak goed bij je past. Houd je daarom niet teveel vast aan de trouwpakken trends, maar ga vooral af op je eigen gevoel. Daarnaast is het belangrijk je goed te laten adviseren in de winkel. Heb je het perfecte trouwpak gevonden? Dan maak je het plaatje compleet met de juiste accessoires. Kies een chic paar schoenen met een bijpassende riem en combineer het trouwpak met een mooie stropdas, strik of een paar bretels. Ga vervolgens nog op zoek naar bijzondere manchetknopen en je bent helemaal klaar voor de bruiloft!

Dit artikel is geschreven met input van Rietbergh. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *