Trouwpak van de bruidegom

Fotograaf: Larsen Photo

Dit zijn de trouwpak trends van 2021

Gaan jullie het komende jaar trouwen? Dan is het leuk om na te denken over de outfit die je gaat dragen op de bruiloft. Als bruid ga je natuurlijk op zoek naar de perfecte trouwjurk, maar ook als bruidegom wil je een mooie outfit kiezen. Ben je benieuwd wat je kunt verwachten? Dit zijn de belangrijkste trouwpak trends van 2021!

Niet alleen de bruid heeft enorm veel keuze als het op haar outfit voor de bruiloft aankomt, ook wat betreft het trouwpak voor de bruidegom is er heel wat te kiezen. Er zijn grote verschillen in bijvoorbeeld materiaal, kleur en pasvorm van het trouwpak. Het is daarom handig om voor je bezoek aan de winkel vast wat inspiratie op te doen. Zo weet je straks beter wat je te wachten staat. Ben je benieuwd naar de trouwpak trends van 2021? Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet!

Het dragen van een gilet

Een giletje staat prachtig onder je trouwpak. Dit vestje geeft je look net even iets extra’s. Je ziet het giletje dan ook steeds vaker terugkomen op bruiloften. Wanneer jullie in het voorjaar of najaar trouwen, geeft een giletje ook net even iets meer warmte. Bovendien staat het super chic en kleedt het lekker af!

Trouwpak in zachte tinten

Lichte tinten doen het goed op bruiloften, zeker wanneer jullie in de lente of de zomer trouwen. In 2021 hoort een trouwpak in pastelkleuren dan ook zeker bij de trends. Denk bijvoorbeeld aan een lichtblauw of lichtgroen pak, maar ook een zachte tint roze kan prachtig staan. Heren trouwpakken zijn echt in alle soorten kleuren te krijgen. Deze pastelkleuren zijn goed te combineren met een luchtig stofje. Fijn als jullie trouwen op een warme, zomerse dag!

Zwart op zwart

Ben je niet zo van de pastelkleuren? Of wil je juist liever een donkere trouwoutfit omdat jullie bijvoorbeeld trouwen in de wintermaanden? Dan is de black on black trend een gaaf idee. Hierbij kies je niet alleen voor een zwart pak, maar ook een zwart overhemd en een zwarte stropdas. Dit geeft een chique en stoere uitstraling!

Volg je de trends of kies je een tijdloos trouwpak?

Natuurlijk is het leuk om je aan de trouwpak trends van 2021 te houden, maar er zijn ook redenen genoeg om hier juist niet voor te kiezen. Het belangrijkste is namelijk dat je een trouwpak uitkiest waar je blij van wordt en dat echt goed bij je past. Ook over 20 jaar moet je nog met veel plezier op de foto’s terug kunnen kijken en blij zijn met het pak dat je hebt gekozen. Bovendien draag je het pak waarschijnlijk vaker dan alleen op jullie bruiloft. Laat je dus zeker inspireren door deze trends, maar kies vooral een pak uit omdat je hem zo mooi vindt.

Dit artikel is geschreven met input van Rietbergh.