Een bruidegom die zijn bruid ziet voor de ceremonie zou voor ongeluk zorgen. Veel stellen willen het echte wauw-moment dan ook bewaren tot bij het altaar. Maar waarom eigenlijk? Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom je elkaar wel wilt zien voor het grote moment.

1. Het is jullie dag

Gaat een bruiloft niet om jullie als stel? Een beetje raar als je elkaar een deel van de dag dan niet mag zien. Natuurlijk is het fijn als jullie allebei in een aparte ruimte kunnen omkleden en jij een moment alleen hebt met je moeder en de bruidsmeisjes, maar wacht niet te lang met het zien van je husband to be. Je wilt tenslotte samen de dag van jullie leven beleven.

2. Het neemt de spanning weg

Veel pasgetrouwde stellen geven aan dat ze gespannen waren tot het moment dat ze hun partner zagen. Dus waarom niet wat eerder die spanning wegnemen zodat jullie kunnen beginnen met genieten?

3. Maak er een intiem moment van

Wanneer je elkaar voor het eerst voor het altaar ziet, zijn tientallen mensen daar getuige van. Zou je niet liever een intiem moment hebben samen met je grote liefde? Bovendien hebben jullie dan de kans elkaar nog even aan te raken of wat liefs tegen elkaar te zeggen.

4. Begin sneller met het feest

Als je elkaar voor de ceremonie al kunt zien, heeft dat veel voordelen. Je kunt namelijk de foto’s ook voor de ceremonie nemen. Dit zorgt er niet alleen voor dat je make-up er nog perfect uitziet (tenslotte is het altijd lastig om je tranen binnen te houden tijdens the moment), maar ook dat je sneller kunt beginnen met feesten. Na de ceremonie kun je namelijk gezellig met je gasten aan de taart en champagne, in plaats van dat zij zichzelf moeten vermaken en jullie druk bezig zijn met de foto’s.

5. Ontvlucht de stress

Er komt altijd een hoop stress bij een bruiloft kijken. De trouwauto is te laat, de ringen onvindbaar en iemand heeft van de taart gesnoept. Uiteindelijk komt het allemaal goed en regelt het zichzelf wel. Jullie kunnen er het beste dus even tussenuit knijpen. Gezellig samen, zonder stress.

Nog meer inspiratie nodig? Bekijk dan ook onze andere blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *