Witgouden trouwringen

Witgouden trouwringen: Dit is waarom ze zo populair zijn

Zijn jullie nog op zoek naar een mooi paar trouwringen? Het is belangrijk om hier even bij stil te staan, want goede trouwringen zijn zeker de investering waard. Je wilt ze immers nog de rest van jullie leven kunnen dragen. Witgouden trouwringen zijn hier heel geschikt voor, ze vormen namelijk de ideale combinatie tussen stijl en duurzaamheid!

Er zijn heel wat verschillende soorten trouwringen die niet alleen qua stijl, maar ook qua prijs en kwaliteit enorm kunnen variëren. Zo kun je kiezen uit verschillende soorten materialen zoals goud, platina of palladium. Deze materialen zien er niet alleen allemaal anders uit, maar ze hebben ook verschillende voor- en nadelen.

Voordelen van witgouden trouwringen

Het juiste materiaal kan er voor zorgen dat jullie de trouwringen jarenlang zonder problemen kunnen blijven dragen. Om optimaal gebruik te maken van alle voordelen, wordt vaak gekozen voor een legering van verschillende materialen. Witgouden trouwringen worden bijvoorbeeld steeds populairder. Deze ringen zijn gemaakt van goud waaraan ontkleurende materialen zijn toegevoegd, zoals zilver en palladium. Op deze manier blijven alle exclusieve eigenschappen van goud behouden, maar krijg je wel die mooie zilverachtige kleur. Hoe hoger het percentage palladium, hoe beter de kwaliteit van de ring.

Trouwringen witgoud, alle voordelen op een rijtje:

  • De combinatie van goud met hoogwaardig palladium zorgt voor prachtige schitteringen;
  • Goud is van nature erg zacht. Door de legering met zilver slijten trouwringen van witgoud minder snel;
  • Zuurstof en warmte tasten legeringen niet aan, hierdoor hebben de trouwringen nauwelijks verzorging nodig;
  • Witgoud is lichter dan fijn goud, hierdoor hebben deze trouwringen een prettig gewicht om te dragen.

Trouwring-configurator

Zijn jullie op zoek naar een uniek paar trouwringen? Bij Auronia.nl is het mogelijk om jullie trouwringen volledig naar eigen smaak aan te passen met de speciale trouwring-configurator. Vrijwel ieder onderdeel van de trouwringen kun je veranderen en perfect aan laten sluiten bij jullie wensen. En dat zonder een afspraak te maken bij de juwelier, jullie kunnen de trouwringen namelijk gewoon online samenstellen!

Trouwring configurator Auronia

Jullie trouwringen online bestellen klinkt misschien een beetje gek, maar dankzij de uitgebreide tool kun je stap voor stap het proces doorlopen. Kies bijvoorbeeld het profiel van de ringen, selecteer een bepaalde steensoort, verander de vorm van de groeven of voeg zelfs een gravure toe. Bij iedere stap kun je uit verschillende mogelijkheden kiezen en steeds zie je de veranderingen meteen live verschijnen op de afbeelding links in het scherm.

Trouwring configurator Auronia

Benieuwd hoe jullie trouwringen er straks uit komen te zien als je ze draagt? Door op het icoontje met het handje te klikken, krijg je een voorbeeld van de ringen zoals ze om een vinger gedragen worden. Ook handig: je ziet tussendoor steeds de prijs in beeld en je kunt zo gemakkelijk bijhouden wat elke aanpassing kost.

Ben je niet helemaal zeker van je ringmaat? Met de gratis ringmeter kun je gemakkelijk je ringmaat bepalen. Wanneer jullie de trouwringen gaan bestellen, kunnen jullie vervolgens ook nog modelexemplaren ontvangen waarmee jullie heel precies de juiste maat kunnen bepalen.

Op deze manier is het dus mogelijk om jullie witgouden trouwringen perfect bij al jullie wensen aan te laten sluiten. Wat ons betreft de ideale manier om kwalitatief goede trouwringen uit te zoeken waar jullie de rest van jullie leven nog van kunnen genieten!

Dit blog is door middel van een samenwerking tot stand gekomen.