Bruid met ceremoniemeester op de foto

Fotograaf: Leonard Walpot

Dit zijn de leukste kaarten om jullie ceremoniemeester te vragen

De ceremoniemeester heeft een belangrijke en eervolle taak op jullie bruiloft. Je kunt een professionele ceremoniemeester inhuren, maar in plaats daarvan zou je deze rol ook kunnen toevertrouwen aan één of meerdere vrienden of familieleden. Alleen hoe vraag je zoiets op een leuke manier? Wij hebben wat mooie kaart ideeën verzameld waarmee je dé vraag kunt stellen: Wil je mijn ceremoniemeester zijn? 

Je vraag je ceremoniemeester niet zomaar even voor de bruiloft, dit wil je natuurlijk op een bijzondere manier doen. Een kaartje is hier heel geschikt voor! Alleen aan wat voor kaart kun je dan denken?

Wil jij onze ceremoniemeester zijn?

De ceremoniemeester is heel belangrijk op jullie bruiloft. Er zijn namelijk allerlei soorten taken die de ceremoniemeester uit kan voeren om jullie wat rust te geven. Hierdoor hebben jullie alle tijd om te genieten van jullie trouwdag, terwijl op de achtergrond alles goed geregeld wordt. Je wilt dan natuurlijk wel zeker weten dat jullie een goede ceremoniemeester hebben die alles zonder problemen weet te regelen. Denk er dus goed over na wie jullie voor deze taak vragen.

Ceremoniemeester met jurk van de bruid

Fotograaf: Mon et Mine

Kaart wil je mijn ceremoniemeester zijn?

Hebben jullie een fijne ceremoniemeester in gedachten? Dan zullen jullie natuurlijk eerst moeten weten of hij of zij het leuk vindt om deze taak uit te voeren. De meeste mensen vinden het een enorme eer om gevraagd te worden als ceremoniemeester, dus het is leuk om hier een bijzonder momentje van te maken. Je kunt de vraag ‘Wil je mijn ceremoniemeester zijn?’ bijvoorbeeld stellen door middel van een kaart. Er zijn allerlei leuke kaarten te krijgen voor jullie ceremoniemeester, maar het leukste idee is misschien nog wel om hier een speciale kraskaart voor te kopen. Er zijn verschillende versies van de ceremoniemeester kraskaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van onderstaande variant waarbij eerst alleen de tekst ‘Wij willen je wat vragen’ zichtbaar is. Als het zilveren laagje is weggekrast, komt ook de vraag ‘Wil je onze ceremoniemeester zijn?’ tevoorschijn.

Maak je liever zelf een kaart voor jullie ceremoniemeester? Ook dat is natuurlijk een leuk idee. Je kunt hier een online ontwerptool zoals bijvoorbeeld Canva voor gebruiken. Een foto van jullie samen op de kaart zorgt voor een extra persoonlijke toevoeging!

Kaart wil je mijn ceremoniemeester zijn

Fotocredits: Studio dat zit snor

Jullie ceremoniemeester op een andere manier vragen

Een kaartje is altijd leuk, maar er zijn nog veel meer manieren om jullie ceremoniemeester voor deze rol te vragen. Lees hiervoor zeker even het blog 8 Originele manieren om jullie ceremoniemeester te vragen. En hoe jullie de ceremoniemeester uiteindelijk ook vragen, zorg er in ieder geval voor dat jullie je waardering voor deze persoon uitspreken. Ceremoniemeester zijn is best een zware en verantwoordelijke taak, het is hartstikke fijn als iemand dat voor jullie wil doen. Hebben jullie geen vrienden of familieleden die het leuk vinden om dit regelwerk op zich te nemen? Dan is het verstandig om te overwegen om een professionele ceremoniemeester in te huren. Dit kunnen jullie eventueel ook nog combineren met een ceremoniemeester uit jullie vriendenkring. Zo wordt de verantwoordelijkheid iets kleiner, maar kun je deze rol alsnog aan iemand geven die belangrijk voor jullie is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *