Countdown blokjes voor het aftellen naar de bruiloft

Fotocredits: Something Turquoise

Aftellen naar de bruiloft met je eigen countdown blokjes

Ben je al druk aan het aftellen naar de dag van de bruiloft? Waarschijnlijk kun je niet wachten tot jullie grote dag eindelijk daar is! Om het wachten wat dragelijker te maken, hebben wij deze leuke DIY voor je gevonden waarbij je je eigen countdown blokjes maakt! 

Of het nou nog dagen, weken of maanden duurt voor jullie elkaar het jawoord geven, je wilt waarschijnlijk precies weten hoe lang je nog moet wachten. Want het aftellen tot een bruiloft is voor jou minstens zo spannend als dat je het vroeger vond om de dagen voor je verjaardag te tellen. Met deze leuke countdown blokjes wordt het wachten gelukkig een stuk leuker!

Dagen aftellen met blokje

Met een countdown kalender kun je de dagen tellen tot een bijzondere gebeurtenis, zoals jullie bruiloft. Doordat er verschillende soorten getallen op de kanten van de blokjes staan, kun je alle combinaties maken die je nodig hebt om het aantal dagen tot de bruiloft aan te geven. Iedere dag kun je weer een blokje omdraaien!

Aftellen voor de bruiloft

Fotocredits: Something Turquoise

Hoe maak je deze countdown kalender?

Het maken van deze countdown kalender is niet heel ingewikkeld. Je hebt hier één of twee langere houten blokjes voor nodig en drie kubusvormige blokjes die samen net iets smaller zijn. Het hout kun je zelf in een mooie kleur schilderen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de themakleur van jullie bruiloft? Vervolgens zet je de juiste letters en getallen op de blokjes. Op de site van Something Turquoise zie je hoe je dit handig kunt doen. Heb je een mooi handschrift? Dan zou je de letters en getallen zelf kunnen schrijven. Anders zou je op zoek kunnen gaan naar mooie stickers met een transparante achtergrond.

Klaar? Zet je kalender dan op een prominente plek in huis neer. Het aftellen naar jullie bruiloft kan beginnen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *