3 Handige tips wanneer je een bril wilt dragen als bruid

Veel vrouwen die normaal een bril dragen, kiezen voor lenzen op hun bruiloft. Jammer, want een bril kan juist ontzettend leuk staan! Ook als bruid kun je daarom gewoon je bril dragen. Ben je benieuwd waar je rekening mee moet houden? Wij hebben 3 handige tips voor alle brillendragers die binnenkort gaan trouwen! 

Draag jij in het dagelijks leven altijd een bril? Dan hoeft daar tijdens jullie bruiloft niet opeens iets aan te veranderen. Er zijn namelijk heel wat brillen te vinden die prachtig zullen staan bij jouw trouwjurk. Wanneer je ook nog eens gebruik maakt van deze 3 tips zit je zeker goed!

#1. Denk goed na over je bruidsmake-up in combinatie met de bril

Sommige vrouwen denken achter hun bril alles te kunnen verstoppen, maar in veel gevallen leggen de glazen juist de nadruk op je ogen en je wenkbrauwen. Ook wanneer je als bruid een bril draagt, is het dus geen overbodige luxe om je bruidsmake-up goed te laten verzorgen. Je wenkbrauwen kun je vooraf mooi laten bijwerken en wat make-up betreft weet je zelf waarschijnlijk wel wat goed werkt in combinatie met je bril en wat juist niet.

Over het algemeen geldt dat je je make-up het beste zo veel mogelijk neutraal kunt houden, te veel kleur is niet verstandig. Kies je voor een felle lipkleur? Probeer je ogen dan zo rustig mogelijk te houden. Natuurlijk is het ook belangrijk om naar de kleur van je bril te kijken en bruidsmake-up te kiezen die hier mooi op aansluit.  Je wimpers kun je wel wat donkerder en langer maken voor een mooi effect. Je kunt hier eventueel nog wat mee experimenteren zodat je de perfecte bruidslook weet te vinden.

#2. Koop een nieuwe bril speciaal voor jullie bruiloft

Als je het leuk vindt zou je speciaal voor de bruiloft een nieuwe bril kunnen aanschaffen. Er zijn vast genoeg brillen te vinden die perfect passen bij je trouwjurk en de kleuren van jullie bruiloft. Daarnaast voelt het natuurlijk extra speciaal wanneer alles nieuw is op jullie grote dag. Wanneer je de bril na de bruiloft weer draagt, zul je ook meteen terugdenken aan jullie trouwdag. Op deze manier wordt het een extra speciale bril die je nog jarenlang met veel plezier kunt dragen.

Een bril die je voor jullie bruiloft koopt, mag natuurlijk best wat opvallender zijn dan de bril die je dagelijks draagt. Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Dit zijn wat mooie voorbeelden van bruiden die een bril dragen op hun bruiloft:

#3. Combineer je bril met andere accessoires voor de bruid

Een bril kan erg opvallend zijn, daarom zul je ook even goed moeten kijken naar de accessoires die je als bruid draagt. Je kunt er voor kiezen verder niet te veel drukke dingen toe te voegen, maar je zou de aandacht ook juist wat kunnen verdelen door bijvoorbeeld een mooie bloemenkrans in je haren te doen of voor een bijzonder sieraad te kiezen. Natuurlijk is je trouwjurk het belangrijkst voor jouw bruidslook, maar met de juiste accessoires maak je het plaatje compleet. Jouw bril hoort hier ook zeker bij!

Reacties (3)
  1. Ik vind het ook mooi wanneer iemand er voor kiest om een bril te dragen op de trouwdag. Het kan een mooi accessoire zijn en veel doen voor de algehele uitstraling. Ook ken ik vrouwen die een bril kopen speciaal voor deze gelegenheid, zoals een neutraler montuur dat niet zo opvalt.

  2. Het is inderdaad een goed idee om een bril te kopen die bij je jurk past. Dit heb ik ook gedaan na veel twijfelen. Ben nog steeds bij met mijn keuze, omdat ik de bril nog steeds veel draag en hij mij laat herinneren aan een heel speciale dag!

  3. Binnenkort ga ik trouwen en ik ben een echte brillendrager. Het is zeker waar dat je over je make-up moet nadenken als je een bril draagt. Ook geen gek idee om speciaal een nieuwe bril te kopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *