Hip en trendy: Trouwen met een hoed op

Een hoed dragen op jullie bruiloft? Het klinkt misschien een beetje gek, maar het is hartstikke hip! Bij sommige vrouwen staan hoeden prachtig en het kan je trouwoutfit echt uniek maken. Wij laten je zien hoe je dit goed met een trouwjurk kunt combineren!

Als bruid besteed je meestal veel tijd aan het uitkiezen van het perfecte bruidskapsel. Zo gaan veel bruiden bijvoorbeeld voor een opgestoken haren met een mooi accessoire zoals een sluier. In plaats hiervan kun je ook kiezen voor een stoere, stijlvolle of romantisch hoed als echte eyecather. Je zult hier veel complimentjes over krijgen op jullie grote dag!

Wat voor hoed kies je uit?

Wat voor hoed je uitkiest om tijdens jullie bruiloft te dragen, hangt af van wat mooi bij je staat. De vorm van je gezicht is hier namelijk heel bepalend in. Kies daarom nooit zomaar een hoed uit, maar laat je goed adviseren in de winkel en pas verschillende modellen. Wat kleur betreft kun je meerdere kanten op gaan. Een witte hoed is natuurlijk altijd geschikt voor een bruid, mits het dezelfde kleur wit is als de bruidsjurk. In plaats van wit zou je ook voor een pastelkleur kunnen gaan, of de themakleur van jullie bruiloft kunnen gebruiken. Eigenlijk is er van alles mogelijk, zolang je er maar op let dat het totaalplaatje blijft kloppen!

Decoreer met bloemen

Een simpele hoed in het wit of een andere zachte kleur is al heel mooi, maar je kunt een echt statement maken met een compleet gedecoreerd exemplaar. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze prachtige lichtgrijze variant waarbij de randen volledig versierd zijn met prachtige bloemen in zacht roze, cactussen, vetplantjes en ander groen? Gedurfd, maar ontzettend mooi!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *