Een kleurrijk en sfeervol bruidsboeket met pioenrozen

Een bruidsboeket met pioenrozen is ontzettend mooi voor jullie bruiloft. Pioenrozen zijn namelijk prachtige, opvallende bloemen in vrolijke kleurtjes. Heel geschikt dus voor een zomerse bruiloft! Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken voor je eigen bruidsboeket? Wij hebben wat leuke ideeën met pioenrozen verzameld! 

Tegenwoordig hoeft een bruidsboeket niet meer te bestaan uit een strak bij elkaar gebonden bos met rozen. Er zijn allerlei andere mogelijkheden en een bruidsboeket mag bovendien lekker opvallen. Hoe meer kleur en bijzondere bloemen, hoe beter dus. Zeker op een zomerse bruiloft past dit goed.

Bruidsboeket met pioenrozen

Pioenrozen lenen zich hier ontzettend goed voor zomerse bruidsboeketten, het is dus niet gek dat dit een populaire bloem is. Het voordeel aan een trouwboeket met pioenrozen is dat het geheel er al snel vrolijk uitziet. De bloemen geven een speels effect, zeker als je ze combineert met verschillende andere soorten bloemen. Je kunt hiervoor gebruik maken van een kleurenpallet en bijvoorbeeld bloemen uitkiezen in verschillende tinten roze. Natuurlijk is het ook mogelijk om er een bonte verzameling van te maken met extra veel kleur. Kies vooral iets uit waar je zelf blij van wordt en laat je hierin adviseren door de bloemist. Wat dacht je bijvoorbeeld van de prachtige pioenrozen hieronder?

Wit bruidsboeket met pioenrozen

Vind je pioenrozen mooi, maar ga je toch liever voor een wat rustiger bruidsboeket? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om voor een witte variant te gaan. Ook een wit bruidsboeket met pioenrozen ziet er namelijk prachtig uit. De witte bloemen zijn heel goed te combineren met verschillende soorten groen. Op deze manier krijg je een mooi, vol bruidsboeket dat toch rustig oogt.

Pioenrozen als decoratie

Als je pioenrozen in je bruidsboeket hebt zitten, kunnen ze eigenlijk ook niet ontbreken in de decoratie voor jullie bruiloft. Het voordeel aan pioenrozen is dat ze zo groot en opvallend zijn, waardoor je er maar een paar nodig hebt om voor een gezellige sfeer te zorgen. Je kunt bijvoorbeeld wat losse bloemen in kleine vaasjes neerzetten op de tafels tijdens het diner. Dit zorgt voor een leuke uitstraling!

Andere mooie bruidsboeketten

Is een bos met pioenrozen toch niet helemaal wat je zoekt voor de bruiloft? Dan zijn er gelukkig nog genoeg andere ideeën te bedenken. Een andere grote bloem die prachtig staat als eyecatcher is de Protea. Andere mooie ideeën vind je in het blog Bruidsboeket inspiratie: Tips, ideeën en 25 voorbeelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *