Bruidspaar in bed in hotel

Fotograaf: Tana Helene

Een bruidssuite boeken? Hier moet je aan denken!

De huwelijksnacht doorbrengen in een chic hotel is een grote wens van veel bruidsparen. Want hoe fijn is het om jullie trouwdag af te kunnen sluiten met een heerlijk groot bed en misschien zelfs wel een jacuzzi in de bruidssuite? Als jullie een honeymoon hotel boeken met een mooie bruidssuite, is het wel belangrijk alles goed te checken. Zo weet je namelijk zeker dat jullie straks een zorgeloze overnachting zullen hebben in de kamer van jullie dromen. 

De bruiloft is een gezellige, maar drukke dag vol met bijzondere momenten. Het is dan ook leuk om deze dag af te sluiten met een ontspannen avond in een luxe bruidssuite. Zo kunnen nog even rustig nagenieten en bijkomen van alle drukte.

Huwelijksnacht in een hotel doorbrengen

Waar jullie overnachten na de bruiloft kunnen jullie zelf bepalen. Het ene stel vindt het fijn om gewoon weer thuis in hun eigen bed te slapen, terwijl het andere bruidspaar liever een nachtje in een luxe hotel doorbrengt. Het voordeel van een bruidssuite boeken, is dat jullie nog wat langer van de trouwdag kunnen genieten. ’s Avonds zullen jullie waarschijnlijk moe zijn en snel in slaap vallen, maar de volgende ochtend word je wakker op een prachtige kamer en kunnen jullie nog in alle rust nagenieten van de bruiloft.

Waar moet je op letten bij de bruidssuite?

Willen jullie een speciale bruidssuite boeken voor de huwelijksnacht? Dan is er een aantal dingen waar je vooraf even op moet letten. Heel veel hotels hebben speciale bruidssuites die helemaal ingericht zijn om jullie als bruidspaar te ontvangen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een gewone luxe hotelkamer te boeken, maar het is wel slim om even door te geven dat het jullie trouwdag is. Zo kan het hotel hier rekening mee houden. Vraag bij het hotel ook even na of ze een speciaal bruidsarrangement hebben. Vaak kun je bij het bruidsarrangement handige extra’s krijgen zoals een late check-out en een ontbijt op bed. Dit is wel zo fijn, want het is altijd lekker om wat langer uit te kunnen slapen en ’s ochtends rustig wakker te worden.

Ook zal je even na moeten vragen hoe het inchecken verloopt. Als jullie ’s middags al in moeten checken, is het fijn als jullie ceremoniemeester die voor jullie kan doen. En als jullie ’s avonds laat aankomen, wil je natuurlijk wel dat alles al geregeld is. Zorg dat jullie spullen dus ook vooraf vast naar de hotelkamer worden gebracht. Wil je juist al vroeg de hotelkamer in om je daar klaar te kunnen maken voor de bruiloft? Ook dat zal je even met het hotel moeten afstemmen.

Bruidssuite boeken in een hotel in Nederland

Als jullie op zoek gaan naar een bruidssuite in Nederland dan kun je twee dingen doen. Je kunt op zoek gaan naar een hotel dat zo dicht mogelijk bij jullie trouwlocatie ligt of je zoekt juist naar een extra bijzondere locatie die wellicht iets verder ligt. Sommige trouwlocaties hebben zelfs een eigen bruidssuite, dat is helemaal gemakkelijk! Een bruidssuite boeken met een extra luxe uitstraling of een bijzondere locatie kan heel leuk zijn. Op deze manier hebben jullie namelijk nog een uitstapje na de bruiloft. Check wel altijd goed hoe gemakkelijk de bruidssuite bereikbaar is aan het einde van jullie trouwdag. Regel bijvoorbeeld vast een taxi die jullie naar het hotel toe kan brengen.

Bruidssuite met jacuzzi

Gaan jullie op zoek naar een extra luxe bruidssuite? Dan is het leuk om ook te kijken naar extraatjes op de kamer. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe kasteelovernachting in Nederland met een jacuzzi voor een romantische avond? Klinkt als een droom toch? Veel bruidssuites beschikken over een jacuzzi, want dit is de ideale manier om samen de dag af te sluiten. Nog even lekker in bad met een glaasje bubbels in de hand!

Honeymoon suite in het buitenland

Gaan jullie meteen na de bruiloft op huwelijksreis? Of denk je dat je te moe zult zijn na de bruiloft om écht van de huwelijksnacht te kunnen genieten? Dan is het ook een idee om het boeken van een bruidssuite nog even uit te stellen tot de vakantie. Ook in het buitenland zijn namelijk prachtige bruidssuites te vinden! En afhankelijk van de locatie van de huwelijksreis kan het ook nog eens een stuk voordeliger zijn om de luxe hotelovernachting naar de vakantie te verplaatsen. Een chique bruidssuite aan zee is in veel vakantielanden bijvoorbeeld een stuk minder prijzig dan wanneer je in Nederland een bruidssuite aan het strand boekt. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe strandhuisje in het Mexicaanse Tulum of een watervilla op de Malediven? Als jullie daar ook nog eens een hotel met een bruidsarrangement uitzoeken, zitten jullie zeker goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *