De beste honeymoon bestemmingen ter inspiratie

Heb je na de bruiloft nog wat geld over voor een fantastische honeymoon, maar weet je niet precies waar de reis naar toe zal gaan? Je kunt vast wat inspiratie opdoen met deze prachtige foto’s van ’s werelds beste bestemmingen voor de honeymoon. Jullie droombestemming zit er vast tussen! 

De huwelijksreis is een heerlijk moment waarop jullie eindelijk echt tijd hebben voor elkaar. Veel stellen zweven tijdens deze vakantie op een roze wolkje. Eigenlijk hebben jullie niet veel meer nodig dan elkaar, maar een prachtige locatie werkt natuurlijk wel mee!

Beste honeymoon bestemmingen

Na jullie bruiloft is het tijd om er samen tussenuit te gaan. En of je nou houdt van een heerlijke strandvakantie of een actief avontuur, een onvergetelijke reis wordt het zeker. Het is immers de eerste keer dat jullie als man en vrouw op vakantie gaan. Alleen voor welke bestemming kun je dan het beste kiezen? Wij hebben de beste honeymoon bestemmingen ter inspiratie voor je op een rijtje gezet!

#1 Huwelijksreis naar Hawaii

Hawaii is een veelgenoemde bestemming voor een huwelijksreis. Niet zo gek want dit eiland heeft veel te bieden. Naast prachtige zandstranden vind je hier een mooie natuur en ook veel cultuur. Jullie kunnen hier heerlijk wandelen en genieten van de omgeving. Een prachtige plek om helemaal te genieten van elkaar en van jullie wittebroodsweken.

#2 Romantisch op Santorini

Blijf je liever wat dichter bij huis? Ook in Europa kun je prachtige bestemmingen voor jullie huwelijksreis vinden. Santorini is een van de meest pittoreske Griekse eilanden. De traditionele witte huizen met blauwe daken geven een prachtig uitzicht. In de zomer lopen de temperaturen hoog op en is er genoeg tijd voor romantiek. Zien jullie jezelf al zitten op een van de vele terrassen met uitzicht over de zee en een karaf retsina op tafel?

Huwelijksreis Santorini

#3 Huwelijksreis IJsland

Veel mensen kiezen voor een warm land voor hun huwelijksreis, maar IJsland is ook een leuke bestemming. Hoe romantisch is het als jullie samen het Noorderlicht kunnen aanschouwen? En ´s nachts lekker warm tegen elkaar aan kruipen is natuurlijk ook geen straf. Het is misschien niet de eerste bestemming waar je aan denkt, maar zeker een goede optie om te overwegen. Met een huwelijksreis in IJsland zullen jullie je in ieder geval niet snel vervelen!

#4 Op avontuur in Peru

Peru is een land met een vriendelijke bevolking en prachtige natuur. Maak samen één van de meest bijzondere trekkingen naar de Incastad Machu Picchu. Een avontuurlijke huwelijksreis, waarbij jullie versteld zullen staan van de schoonheid van dit land. Zijn jullie iets minder sportief ingesteld? Dan is het gelukkig ook mogelijk om met de trein naar deze Incastad te gaan.

Culturele honeymoon bestemmingen

#5 Roadtrip door Amerika

Roadtrippen in Amerika is ook leuk en avontuurlijk. Maak een tour langs een aantal nationale parken in het westen van Amerika. Bezoek bijvoorbeeld de Bryce Canyon in Utah. Je hebt hier een adembenemend uitzicht over prachtige rode rotsformaties. En wist je dat het gokparadijs Las Vegas de meest populaire bestemming is voor een huwelijksreis? Daar moeten jullie dus ook zeker even langs! Eventueel kunnen jullie er zelfs voor kiezen om elkaar in Las Vegas het jawoord te geven. Als dat niet avontuurlijk is!

Genoeg inspiratie opgedaan? Boek jullie droomreis

Hebben jullie genoeg huwelijksreis inspiratie opgedaan en de ideale vakantiebestemming gevonden? Vergeet dan niet om te checken of je misschien iets over het hoofd hebt gezien. Zorg bijvoorbeeld dat je vooraf even kijkt wat de temperatuur ongeveer zal zijn in de maand dat jullie willen vertrekken en of jullie niet per ongeluk in het regenseizoen zitten.. Ook is het slim om rekening te houden met lokale feestdagen en andere activiteiten.

Vervolgens is het tijd om je te verdiepen in de hotels op jullie locatie. Als jullie een beperkt budget hebben, kunnen jullie voor goedkope accommodaties gaan. Probeer echter wel wat geld aan de kant te leggen om tenminste één bijzonder hotel te boeken. Het is immers jullie huwelijksreis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *