12 Bohemian bruidstaarten die bijna te mooi zijn om op te eten

De bruidstaart is een bijzonder onderdeel van de bruiloft. Je wilt dan ook niet alleen dat hij lekker smaakt, maar ook dat hij er mooi uitziet. Er zijn heel wat verschillende soorten bruidstaarten te krijgen, wat dacht je bijvoorbeeld van een taart in een bohemian thema? Wij hebben de mooiste bohemian bruidstaart voorbeelden voor je op een rijtje gezet! 

De bruidstaart is een speciale taart die vaak flink wat aandacht trekt van de gasten. Niet zo gek, want hij ziet er natuurlijk prachtig uit! Willen jullie zelf ook zo’n mooie bruidstaart? Dan kun je vast wel wat inspiratie gebruiken!

Bohemian bruiloft

Het bohemian thema is enorm populair voor bruiloften, maar wat houdt dit nou precies in? Bohemian is een levensstijl die draait om dromen, genieten, de wereld en de natuur. Bij een bohemian bruiloft kun je denken aan vrolijke kleuren, stoffen met bijzondere patronen en vooral veel natuurlijke elementen.

Bruidstaart voorbeelden met een bohemian thema

Bij het bohemian thema hoort natuurlijk ook een bijpassende bruidstaart. Bohemian bruidstaarten zijn vaak taarten met een simpele basis, zoals bijvoorbeeld naakte taarten. Dit wil overigens niet zeggen dat ze er ook simpel uitzien. Je kunt een bruidstaart immers op allerlei manieren decoreren. Zo kun je bijvoorbeeld natuurlijke elementen toevoegen zoals bloemen, takjes en vers fruit. Maar je zou ook aan veren of bijzondere patroontjes kunnen denken om jullie bruidstaart helemaal af te maken! Om je vast wat inspiratie te geven hebben wij 12 bijzondere bohemian bruidstaart voorbeelden voor je geselecteerd:

Fotograaf: Erin Elizabeth Photography, taart: Le Cookie Monkey via Knots Villa

Bruid met naakte bruidstaart

Fotograaf: Twig & Olive via Wed Plan

Bohemian bruidstaart met vijgen

Fotograaf: Tressa Wixom

Bohemian bruidstaart met decoratie

Fotograaf: Sam McGrath Photographer via The Wedding Playbook

Je bohemian taart bestellen

Zou jij ook wel zo’n prachtige bohemian bruidstaart willen voor jullie bruiloft? Dan kun je op zoek gaan naar een goede patisserie bij jou in de buurt. Verzamel vast wat foto’s van taarten die je mooi vindt als voorbeeld. Je kunt zo goed duidelijk maken wat je wilt. Zoals je gezien hebt, is er van alles mogelijk. Wil je graag een prachtige taart, maar heb je een beperkt budget? Dan zou je kunnen kijken naar mogelijkheden voor een goedkope bruidstaart. Zo is een lagentaart bijvoorbeeld erg prijzig. In plaats hiervan zou je voor meerdere platte taarten kunnen kiezen. Ook kan het voordelig zijn om je eigen decoratie te regelen. Maak hiervoor bijvoorbeeld gebruik van vers fruit of bloemen. Dit geeft al snel een leuk effect!