De leukste cadeaubonnen om aan het bruidspaar te geven

Cadeaubonnen voor het bruidspaar

Het is soms best lastig om een geschikt cadeau voor het bruidspaar te vinden. Je wilt ze immers iets geven waar ze echt iets aan hebben, maar een envelopje met geld is weer een beetje saai. Cadeaubonnen zijn een goed alternatief. Er zijn heel wat leuke bonnen te vinden! 

Veel bruidsparen vinden het fijn om geld te krijgen op hun bruiloft, zodat ze zelf kunnen weten wat ze hiermee doen. Handig natuurlijk, maar wel een beetje saai. Bovendien zit je dan ook altijd met de vraag: hoeveel geld geef je op een bruiloft? In plaats van geld zou je daarom ook een cadeaubon kunnen geven voor een gezellig uitje. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke cadeaubonnen?

Favourites for two – €49,90

Een dagje sauna, een lekker drie-gangen diner of een stoer dagje wadlopen? Met de Bongo Favourites for two bon kan het bruidspaar uit allerlei activiteiten kiezen verspreid over Nederland. Er zit altijd wel iets tussen wat ze leuk vinden!

Favourites for two cadeaubonnen

Theater en Musical – Van €10,- tot €150,-

Zijn de bruid en bruidegom echte cultuur liefhebbers? De Theater & Musical beleving cadeaubon kunnen ze onder andere in theaters, musea en monumenten inleveren. Deze bon is voor verschillende bedragen te koop.

Theater & musical cadeaubonnen

Wellness voor twee – €79,90

Na alle drukte van de bruiloft kan het bruidspaar wel een rustig dagje ontspannen gebruiken. Met een Wellness voor twee cadeaubon kunnen ze zelf uit verschillende wellnesscentra in Nederland kiezen. Dat wordt heerlijk genieten!

Wellness cadeaubonnen

Workshop cadeau – Van €10,- tot €150,-

Het is altijd leuk om nieuwe dingen te leren. Met deze Workshop cadeaubon kan het bruidspaar zelf een workshop kiezen die ze samen willen doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van schilderen, beeldhouwen of fotografie?

Workshop cadeaubonnen

Romantisch weekend – €199,90

En tot slot een wat luxere cadeaubon voor een romantisch weekend weg inclusief diner. Dit is een leuke cadeaubon om met meerdere mensen te geven, bijvoorbeeld als vriendengroep van het bruidspaar.

Romantisch weekend weg cadeaubon

Welke cadeaubonnen vind jij het leukst om het bruidspaar te geven? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *