Bruidspaar met confetti

Fotograaf: Hello Miss Lovely

De 6 leukste cadeaubon ideeën voor het bruidspaar

Het is soms best lastig om een geschikt cadeau voor het bruidspaar te vinden. Je wilt ze immers iets geven waar ze echt iets aan hebben, maar een envelopje met geld is weer een beetje saai. Cadeaubonnen zijn een goed alternatief. Wij hebben de leukste cadeaubon ideeën voor je verzameld! 

Veel bruidsparen vinden het fijn om geld te krijgen op hun bruiloft, zodat ze zelf kunnen beslissen wat ze hiermee doen. Handig natuurlijk, maar wel een beetje saai. Bovendien zit je dan ook altijd met de vraag: hoeveel geld geef je op een bruiloft? In plaats van geld zou je daarom ook een cadeaubon kunnen geven voor een gezellig uitje. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze leuke cadeaubonnen?

Theater, musical of bioscoop

Vindt het bruidspaar het leuk om naar een voorstelling of film te gaan? Dan kun je een bon voor het theater, een bepaalde musical of de bioscoop cadeau doen. Als het bruidspaar al kinderen heeft, zou je bovendien kunnen aanbieden om een avondje op te passen. Zo kunnen ze zorgeloos genieten van een avondje samen!

Cadeaubon voor een dagje weg

Het bruidspaar zal het heerlijk vinden om gezellig samen een dagje weg te kunnen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een ontspannen dagje wellness? Of juist een actief dagje uit?

Diner voor twee

Na de bruiloft zal het bruidspaar het heerlijk vinden om even in alle rust van elkaar te kunnen genieten. Daarom is het leuk om ze een cadeaubon voor een diner voor twee te geven waarmee ze gezellig samen uit eten kunnen gaan. Je kunt een algemene dinerbon voor ze kopen, maar het is ook mogelijk om een cadeaubon bij hun favoriete restaurant te halen.

Actieve workshop

Houdt het bruidspaar er meer van om samen dingen te doen? Dan is het leuk om ze een cadeaubon voor een workshop te geven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop fotografie, cartoon tekenen of beeldhouwen?

Weekendje weg

Heb je wat meer geld te besteden? Of geven jullie met meerdere mensen een cadeau aan het bruidspaar? Dan is een weekendje weg een goed idee! Je kunt bijvoorbeeld een cadeaubon geven voor één of twee hotelovernachtingen, maar een vorstelijk nachtje weg in een heus kasteel is ook erg romantisch!

Ideeën om een cadeaubon zelf te maken

Heb je wat minder geld te besteden? Dan kun je zelf een bonnenboekje met tegoedbonnen voor het bruidspaar maken. Zo kun je ze bijvoorbeeld een heerlijke, zelfbereide maaltijd aanbieden, een mooie wandeling door het bos of een filmavondje bij jou thuis. Je kunt allerlei leuke dingen bedenken die je zelf op de tegoedbon kan schrijven.

Verder lezen: Bruidspaar verrassen: Dit zijn de 14 leukste ideeën

Geld cadeau geven

Geef je toch liever geld cadeau aan het bruidspaar? Doe dit geld dan niet in een standaard envelopje, maar verpak het op een mooie of originele manier. Wij hebben wat ideeën voor je verzameld in het blog Geld als huwelijkscadeau: Dit zijn de leukste ideeën!

Dit blog bevat affiliate links.