The Cooking Blueprints als ideale huwelijkscadeau voor kookliefhebbers

Traditionele huwelijkscadeaus zoals een servies, keukenmachine of vaas zie je weinig meer voorbijkomen. Niet zo gek, want de meeste bruidsparen wonen al een tijdje samen en hebben dus geen complete uitzet meer nodig. Een envelopje met geld is een gemakkelijk alternatief, maar het is eigenlijk leuker om een bijzonder huwelijkscadeau te geven waar het bruidspaar nog lang plezier van heeft. Kun je wel een goede cadeautip voor een huwelijk gebruiken? Dan is The Cooking Blueprints wellicht een leuk idee! 

Er zijn steeds meer mensen die het leuk vinden om zelf de keuken in te duiken om een overheerlijke maaltijd op tafel te toveren. En zeg nou zelf, er is toch ook eigenlijk niets romantischer dan samen genieten van een uitgebreid zelfgemaakt diner? De meeste thuiskoks gaan vooral op zoek naar lekkere recepten, maar eigenlijk is het veel belangrijker om de ingrediënten goed te begrijpen en de juiste kooktechnieken te beheersen. Leren koken als een chef? The Cooking Blueprints geeft je alle informatie die je nodig hebt! Het is dan ook een prachtig cadeau voor ieder bruidspaar dat het leuk vindt om zich uit te leven in de keuken.

The Cooking Blueprints

De boeken van The Cooking Blueprints zijn geschreven door William Mathijssen, praktijkleraar koken op de hotelschool in Gent. Bij het schrijven heeft hij zijn culinaire en wetenschappelijke kennis samengevoegd tot vier prachtige boeken bomvol waardevolle kennis over koken. The Cooking Blueprints zijn geen uitgebreide kookboeken vol inspirerende recepten, maar samen vormen ze wél de ideale gids om alle kennis op te doen die je nodig hebt in de keuken. De boekenreeks gaat in op de onderwerpen kooktechnieken, koken met plantaardige ingrediënten, koken met dierlijke ingrediënten en het maken van sauzen. Anna, de vrouw van William, heeft met haar achtergrond als architect meer dan 1200 tekeningen bij de teksten gemaakt waarin ze op een heldere en nauwkeurige manier complexe concepten over kan brengen op de lezer.

De vier boeken van The Cooking Blueprints samen als huwelijkscadeau

Leren koken als een pro

Vind je het leuk om te koken, maar zou je er best eens iets meer over willen leren? Om écht goed te kunnen koken, is het heel belangrijk dat je de ingrediënten en verschillende kooktechnieken begrijpt. Je leert met The Cooking Blueprints niet alleen welke stappen je moet zetten, maar ook vooral waarom je dat doet. Door op deze manier voor een goede basiskennis te zorgen, kun je vervolgens een stuk creatiever aan de slag in de keuken. Het is dan namelijk heel gemakkelijk om bestaande recepten aan te passen of zelf unieke recepten samen te stellen. Ook voorkom je de meest voorkomende valkuilen, waardoor jouw gerechten echt een succes zullen worden.

Ideale cadeautip voor een huwelijk

Ben je op zoek naar een origineel huwelijkscadeau? Dan zit je met deze vierdelige boekenreeks zeker goed. Het is een bijzonder cadeau waar het bruidspaar nog lang veel plezier aan zal beleven. De boeken zijn zowel geschikt voor beginners als voor de meer ervaren thuiskoks. Het leuke is dat deze kookboeken echt een investering zijn voor de rest van je leven. Het is dus zeker een huwelijkscadeau dat een blijvende herinnering zal zijn. Je kunt The Cooking Blueprints zelf cadeau geven, maar het is ook een leuk gezamenlijk huwelijkscadeau dat je bijvoorbeeld samen met een aantal vrienden of collega’s voor het bruidspaar kunt kopen.

The Cooking Blueprints als cadeautip voor de gasten op jullie huwelijk

The Cooking Blueprints cadeau vragen

Gaan jullie zelf trouwen en vinden jullie het handig om de gasten een cadeautip mee te geven voor jullie huwelijk? Dan is het slim om gebruik te maken van een eigen cadeaulijst. De gasten kunnen op deze manier zelf kiezen wat ze jullie graag cadeau willen geven, maar ze weten zo wel zeker dat ze een cadeau uitkiezen waar jullie echt blij van worden. The Cooking Blueprints is een ideaal cadeau om toe te voegen aan jullie cadeaulijst. En als jullie gebruik maken van een digitale cadeaulijst kunnen jullie zelfs een linkje naar The Cooking Blueprints kookboekenreeks toevoegen zodat de gasten weten waar ze het kunnen bestellen, helemaal makkelijk!