Fotocredits: Nicole Nagelgast

5 Toffe bruiloft ideeën met The Adventure Book

Zijn jullie dol op reizen? Of ben je op zoek naar een origineel cadeau voor een bruidspaar dat graag samen op avontuur gaat? The Adventure Book is een prachtig boek waar je al jullie reisherinneringen in kunt verzamelen. Wij hebben de 5 leukste bruiloft ideeën voor dit reis journal verzameld!

Hebben jullie stapels met vakantiefoto’s en zijn jullie van plan nog heel wat leuke reizen te maken samen? Of willen jullie juist na de bruiloft beginnen met het ontdekken van de wereld? Het maakt niet uit of jullie veel of weinig landen hebben gezien, het is altijd leuk om samen te werken aan een bucketlist. Want hoe leuk is het om een boek bij te houden van alle reizen die jullie samen maken en dit gedurende jullie huwelijk steeds verder te zien groeien?

Wat is The Adventure Book?

The Adventure Book is een concept dat bedacht is door de Nederlandse Nicole Nagelgast. Zij heeft een serie travel journals opgezet waar het hart van iedere wereldreiziger sneller van gaat kloppen. Het verzamelen van al jullie mooie vakantieherinneringen in één boek is natuurlijk te gek! In de verschillende versies van The Adventure Book is heel wat plek voor mooie momenten. Het zwarte, originele boek biedt plek voor alle landen ter wereld. De witte versie van het boek, The Ultimate Traveler’s Edition, bevat naast alle landen ook ruimte voor 68 populaire gebieden. Nóg meer ruimte dus om al jullie mooie reizen kwijt te kunnen! Hoe je de pagina’s van het boek vult, mag je helemaal zelf weten. Verzamel bijvoorbeeld de leukste foto’s, tickets en andere herinneringen aan jullie reis of ga creatief aan de slag met verf en stiften. Met de speciale stempels en stickers maak je jullie pagina’s compleet!

The Adventure Book grote en kleine versie

Fotocredits: Nicole Nagelgast

Het is geen geheim dat wij groot fan zijn van The Adventure Book. Want dit toffe boek is niet alleen heel geschikt voor reisliefhebbers, maar ook nog eens ontzettend leuk om met een bruiloft te combineren. Wij hebben vast 5 originele ideeën voor je verzameld:

#1. The Adventure Book als cadeau aan jullie zelf

Allereerst kun je het boek natuurlijk zelf kopen als cadeau voor na de bruiloft. Op deze manier kunnen jullie een verzameling maken van alle reizen die jullie maken als getrouwd stel. In plaats van The Adventure Book maak je er dan Our Adventure Book van, een prachtig boek om er bij te pakken als jullie een jubileum vieren of gewoon even willen genieten van alle mooie avonturen die jullie samen beleefd hebben.

#2. Jullie reis journal voor de huwelijksreis

Zijn jullie avontuurlijk ingesteld? Dan is het een leuk idee om The Adventure Book te gebruiken om de bestemming van jullie huwelijksreis te bepalen. Sla het boek bijvoorbeeld op een willekeurige pagina open en reis naar de bestemming die op die pagina genoemd staat. In The Adventure Book staan ook allerlei leuke bucketlists en challenges voor op reis. Ideeën genoeg dus om tijdens de huwelijksreis uit te proberen!

Huwelijksreis in The Adventure Book

Fotocredits: Nicole Nagelgast

#3. The Adventure Book als huwelijkscadeau

Ben je te gast op een bruiloft en wil je het bruidspaar verrassen met een uniek huwelijkscadeau? Dan is The Adventure Book zeker een leuk idee om te geven! Je kunt het boek eventueel combineren met een polaroidcamera zodat het bruidspaar tijdens de huwelijksreis leuke foto’s kan maken die ze meteen in het boek kunnen plakken.

#4. Trouwen in het buitenland

Het ultieme avontuur is natuurlijk trouwen in het buitenland. Hoe bijzonder is het om elkaar in een ander land het jawoord te kunnen geven, bijvoorbeeld aan een goudgeel strand of met uitzicht op de bergen? Waarschijnlijk trouwen jullie dan in een select gezelschap, alleen met jullie naaste familieleden en beste vrienden erbij. Het is dan een leuk idee om alle gasten te verrassen met hun eigen versie van The Adventure Book. Eventueel zouden jullie de pagina van het land waar jullie trouwen alvast (gedeeltelijk) in kunnen vullen. Zo heb je een heel bijzonder cadeau om aan de gasten mee te geven als herinnering aan jullie bruiloft.

The Adventure Book op het strand

Fotocredits: Nicole Nagelgast

#5. Een travel journal als gastenboek

Tot slot zou je The Adventure Book ook kunnen gebruiken als origineel idee voor het gastenboek. De gasten kunnen allemaal de pagina van hun favoriete land uitkiezen en hier een lieve boodschap voor jullie inschrijven. Natuurlijk is het ook leuk om de gasten wat tips te vragen voor als jullie ooit nog eens op vakantie willen naar dat land. Op deze manier hebben jullie meteen een mooie bucketlist om de rest van jullie leven samen af te kunnen strepen. Wat zullen jullie nog veel mooie avonturen beleven samen!

Dit blog bevat affiliate links.