Stel op huwelijkreis in Tulum

Fotograaf: Sydnee Marie

7 Ideeën als cadeautip voor de huwelijksreis

Ben je op zoek naar een origineel huwelijkscadeau voor het bruidspaar? Iets waar ze écht iets aan hebben? Dan is het leuk om een cadeau te geven dat te maken heeft met hun huwelijksreis. Dit is namelijk handig, maar ook vooral heel leuk om te geven. Wij hebben 7 ideeën als cadeautip voor de huwelijksreis op een rijtje gezet! 

Gaat het bruidspaar na de trouwdag op een welverdiende huwelijksreis? Dan is het leuk om het huwelijkscadeau hierop af te stemmen. Dit zijn 7 cadeau ideeën voor de huwelijksreis:

#1. Een uitje tijdens de huwelijksreis

Waarschijnlijk heeft het bruidspaar een groot deel van de huwelijksreis al gepland, maar het kan alsnog leuk zijn om ze te verrassen met een uitje tijdens hun vakantie. Geef bijvoorbeeld een leuke excursie cadeau, boek een uitgebreide massage voor het bruidspaar of trakteer ze op een lekkere cocktail. Voor ieder budget is er wel iets leuks te verzinnen! Je kunt daadwerkelijk een reservering maken voor het bruidspaar, maar het is ook prima om het benodigde bedrag in een envelopje te doen met een kaartje erbij waarop je uitlegt wat ze voor het geld kunnen doen.

Verliefd stel in een bootje in Venetië op huwelijksreis

Fotograaf: Toth Photography

#2. Bucketlist boek voor op reis

Het Bucketlistboek voor Koppels is sowieso een tof huwelijkscadeau, maar als je specifiek iets voor de huwelijksreis wilt geven, is het Bucketlistboek voor op Reis ook een aanrader. Hierin staan heel wat leuke uitdagingen die het pasgetrouwde stel aan kan gaan. Ze zullen zich geen seconde vervelen!

#3. Reisgids van de vakantiebestemming

Een reisgids is altijd handig als je op vakantie gaat. Weet je wat de bestemming wordt van de huwelijksreis? Dan is het leuk om een reisgids zoals een Lonely Planet cadeau te geven. Ben je zelf al een keer op de plek geweest waar het bruidspaar naartoe gaat? Dan is het een leuk idee om zelf een reisgids te maken met jouw persoonlijke tips en foto’s. Een uniek cadeau voor het bruidspaar!

#4. The Adventure Book

Houdt het bruidspaar wel van reizen? Dan zal dit vast niet de laatste keer zijn dat ze er samen op uit trekken. In The Adventure Book kunnen ze al hun reisherinneringen als getrouwd stel kwijt. Een mooi boek om gedurende de rest van hun leven samen te vullen.

The Adventure Book

Fotocredits: The Adventure Book

#5. Fijn pakketje voor onderweg

Ben je een beetje creatief en vind je het leuk om zelf pakketjes samen te stellen? Maak dan een gezellig cadeaupakket voor onderweg. Je kunt hier van alles in doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een paar leuke tijdschriften, lekkere snacks, reisverpakkingen met douchegel en bodylotion (bijvoorbeeld deze fijne van Rituals) en een gepersonaliseerde drinkfles voor onderweg waar je bijvoorbeeld Mr en Mrs met de (nieuwe) achternaam op kunt laten zetten.

#6. Een leuke huwelijksreis cadeautip voor in de koffer

Je kunt natuurlijk ook iets leuks meegeven voor in de koffer. Denk bijvoorbeeld aan een luxe handdoekenset, eventueel zelfs met de namen en de trouwdatum van het bruidspaar. Deze paspoortenset is ook erg leuk om cadeau te geven.

#7. Fotoshoot tijdens de huwelijksreis

Het bruidspaar heeft waarschijnlijk een fotograaf ingehuurd voor tijdens de bruiloft, maar het is natuurlijk ook leuk om mooie foto’s van de huwelijksreis te hebben. Je kunt ze daarom een professionele fotoshoot cadeau geven tijdens hun vakantie. Zo kunnen ze tijdens de huwelijksreis een paar uur met een fotograaf op pad om mooie foto’s te laten maken. Dit is overigens geen goedkope cadeautip, maar het is wel een prachtige herinnering aan de huwelijksreis!

Bijdrage huwelijksreis als cadeautip op de uitnodiging zetten

Gaan jullie zelf trouwen en zouden jullie graag een bijdrage willen ontvangen voor jullie huwelijksreis als cadeau van de gasten? Dan zou je dit als cadeautip op de uitnodiging kunnen zetten. Nog leuker is het om jullie huwelijksreis op te delen in kleine blokjes waardoor de gasten een specifiek onderdeel cadeau kunnen geven. Meer hierover lees je in het blog Huwelijksreis cadeau vragen, zo werkt het!

Dit blog bevat affiliate links.