Een echte bruid besteed niet alleen veel aandacht aan haar trouwjurk, maar ook aan alle accessoires die de trouwoutfit compleet maken. Sieraden, haaraccessoires en misschien ook wel een clutch. Zo´n klein tasje is niet alleen heel handig, maar staat ook nog eens prachtig!
Er zijn allerlei soorten accessoires te krijgen om jouw trouwoutfit helemaal af te maken. Weinig bruidjes kiezen voor een clutch, terwijl dit juist zo mooi kan zijn. Wanneer je overdag een bruidsboeket wilt dragen, is het misschien niet zo handig om een tasje bij je te hebben. ´s Avonds tijdens het trouwfeest zou je hem echter wel kunnen gebruiken.

Welke kleur kies je?

Clutches zijn er in heel wat verschillende soorten en maten. Voor het juiste materiaal van de clutch zul je goed moeten kijken naar de combinatie met je trouwjurk. Hebben jullie een themakleur voor jullie bruiloft? Dan zou je deze themakleur ook terug kunnen laten komen in je clutch. Dit zorgt voor een leuk effect, zeker wanneer jouw bruidegom deze kleur ook in zijn stropdas verwerkt. Je zou echter ook voor een clutch in een neutrale kleur kunnen kiezen.

Matchen met de trouwschoenen

Helemaal mooi is het wanneer je voor een clutch kiest met een bijbehorend paar trouwschoenen. Zo vormen ze samen een perfect geheel. Wat dacht je bijvoorbeeld van deze prachtige bridal collectie van Jimmy Choo?

Jimmy Choo clutch en trouwschoenen

Fotocredits: Jimmy Choo via Mod Wedding

Wat gaat er in jouw clutch?

Een clutch is niet heel groot, daarom zul je goed moeten nadenken over wat je er allemaal in wilt stoppen. Het is sowieso handig om je telefoon bij je te hebben. Je zult hem weinig gebruiken, maar het kan zijn dat je toch snel even een belletje moet plegen of nog een bruiloft selfie wilt maken. Verder is het in ieder geval handig om wat pepermuntjes bij je te hebben voor een frisse adem en misschien een mini flesje met jouw bruidsparfum zodat je die halverwege nog wat bij kunt spuiten. Een zakdoekje kan ook nooit kwaad, want er zullen vast wat tranen vloeien op jullie trouwdag. Wanneer je lippenstift draagt, kun je deze ook in je clutch kwijt.

Nog wat inspiratie foto´s

Kun je nog wel wat inspiratie gebruiken? Kijk dan mee naar deze mooie foto´s van bruiden die een clutch bij zich droegen op hun trouwdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *