Wie kent de All Stars van Converse niet? Deze Amerikaanse schoenen zijn wereldwijd populair en worden op heel wat verschillende gelegenheden gedragen. All Stars staan dan ook goed bij vrijwel iedere outfit. Zelfs onder een trouwjurk kun je deze vrolijke gympen dragen!

Zijn jullie niet zo van de traditionele bruiloft? Houden jullie wel van een beetje origineel en uniek? Dan is het leuk om geen nette, witte trouwschoenen te kopen, maar te trouwen op een paar hippe gympen! Er zijn verschillende manieren om All Stars terug te laten komen op jullie bruiloft!

All Stars onder je trouwjurk

All Stars zijn ontzettend hip en bovendien lopen ze ook nog eens heerlijk. Waarom zou je deze gympen dan niet gewoon onder je trouwjurk dragen? Zo krijg je in ieder geval geen last van je voeten omdat je de hele dag op killer heels rond moet lopen. Bovendien kun je ook een stuk beter dansen op een paar goed zittende gympen! Wanneer je een lange trouwjurk aan hebt, zul je de All Stars het grootste deel van de dag niet eens zien. Toch kun je hier wel wat leuke foto´s mee maken.

Bruid met All Stars

Fotograaf: Mary Meghan Photography

Bruid en bruidegom samen op gympen

Niet alleen de bruid, maar ook de bruidegom kan een paar mooie All Stars dragen. Het leukste is wanneer jullie dezelfde schoenen in een opvallend kleurtje aan trekken op de bruiloft. Doordat deze gympen in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn, vind je vast wel een paar dat perfect bij jullie thema past!

All Stars op andere manieren gebruiken

Trek je zelf liever andere trouwschoenen aan, maar vind je het wel leuk om de All Stars terug te laten komen op jullie bruiloft? Ze staan ook erg leuk bij bruidsmeisjes, bruidsjonkers of jullie getuigen. En deze schoenen zijn bovendien erg fotogeniek. Laat bijvoorbeeld jullie bruidsboeket samen met de schoenen fotograferen of plaats jullie ringen tussen de veters. Dit levert de leukste plaatjes op!

Verlovingsshoot

Laten jullie verlovingsfoto´s maken? Hier kun je natuurlijk ook een paar schoenen van Converse voor uit de kast pakken. Dit levert prachtige beelden op! Er zijn heel wat leuke dingen mogelijk wanneer jullie alleen jullie voeten laten fotograferen. Deze foto kunnen jullie vervolgens gebruiken voor de trouwkaarten.

All Stars verlovingsshoot

Fotograaf: Timepiece Studio via Grey Likes Weddings

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *