Trouwen op All Stars, de ideale schoenen voor jullie bruiloft!

Wie kent de All Stars van Converse niet? Deze Amerikaanse schoenen zijn wereldwijd populair en worden op heel wat verschillende gelegenheden gedragen. All Stars staan dan ook goed bij vrijwel iedere outfit. Zelfs onder een trouwjurk kun je deze vrolijke gympen dragen! Zowel de bruid als bruidegom kan trouwen op All Stars. 

Hoeven jullie geen traditionele bruiloft en gaan jullie liever voor origineel en uniek? Dan is het een leuk idee om de nette, witte trouwschoenen te verruilen voor een paar hippe gympen. All Stars zijn hier heel geschikt voor. Niet alleen kun je het hier prima een hele dag op volhouden, ook zien ze er fantastisch uit!

All Stars onder je trouwjurk

All Stars zijn ontzettend hip en bovendien lopen ze ook nog eens heerlijk. Waarom zou je deze gympen dan niet gewoon onder je trouwjurk dragen? Zo krijg je in ieder geval geen last van je voeten omdat je de hele dag op killer heels rond moet lopen. Bovendien kun je ook een stuk beter dansen op een paar goed zittende gympen! Wanneer je een lange trouwjurk aan hebt, zul je de All Stars het grootste deel van de dag niet eens zien. Aan de andere kant kan het ook heel leuk zijn als je ze juist wél ziet. Door te trouwen op All Stars voeg je gemakkelijk wat kleur toe aan jullie bruiloft. Wel zo gezellig!

Bruid en bruidegom allebei trouwen op All Stars

Het is niet alleen voor de bruid, maar ook voor de bruidegom leuk om op All Stars te trouwen. Natuurlijk is het helemaal tof wanneer jullie allebei dezelfde schoenen in een opvallend kleurtje aantrekken op de bruiloft. Doordat deze gympen in allerlei kleuren verkrijgbaar zijn, vind je vast wel een paar dat perfect bij jullie thema past! Hiermee kun je overigens ook heel wat leuke foto’s laten maken.

All Stars op andere manieren gebruiken

Trek je zelf liever andere trouwschoenen aan, maar vind je het wel leuk om de All Stars terug te laten komen op jullie bruiloft? Ze staan ook erg leuk bij bruidsmeisjes, bruidsjonkers of jullie getuigen. Deze schoenen zijn bovendien erg fotogeniek. Laat bijvoorbeeld jullie bruidsboeket samen met de trouwschoenen fotograferen of plaats jullie ringen tussen de veters. Dit levert de leukste plaatjes op!

Verlovingsfoto op gympen

Fotograaf: Timepiece Studio via Grey Likes Weddings

Verlovingsshoot op gympen

Laten jullie verlovingsfoto´s maken? Hier kun je natuurlijk ook een paar schoenen van Converse voor uit de kast pakken. Dit levert prachtige beelden op! Jullie zouden bijvoorbeeld de trouwdatum met krijt op de onderkant van de gympen kunnen schrijven of een foto kunnen maken waarbij alleen jullie voeten zichtbaar zijn. Onderstaande foto is hier een leuk voorbeeld van! Hebben jullie een mooie verlovingsfoto laten maken? Dan kun je deze foto vervolgens gebruiken voor de trouwkaarten of als save the date.