Sandalen dragen op de bruiloft

Heb jij al bedacht wat voor trouwschoenen je gaat dragen? Het is heel belangrijk om de juiste schoenen uit te kiezen voor de bruiloft. Je wilt immers dat ze mooi staan onder je trouwjurk, maar je moet er ook de hele dag op kunnen lopen. In eerste instantie denk je misschien aan pumps, maar wist je dat je ook best sandalen kunt dragen op jullie bruiloft? 

Een hele dag op hoge hakken lopen, is niet realistisch. Veel bruiden kiezen daarom een mooi paar pumps uit voor de ceremonie en lopen de rest van de dag op platte trouwschoenen. Trouwen jullie op een mooie zomerse dag? Dan is het ook mogelijk om sandalen te dragen op jullie bruiloft.

Sandalen onder je trouwjurk

Sandalen zijn lekker luchtig en kunnen er bovendien heel stijlvol uitzien. Je hebt namelijk genoeg chique sandalen tegenwoordig! Ideaal dus als jullie trouwen met hoge temperaturen. Je kunt leuke sandaaltjes kopen met een hak, maar zonder hak loopt natuurlijk helemaal comfortabel. Een groot voordeel aan sandalen is dat je ze ook na de bruiloft nog veel kunt gebruiken. Je zou ze zelfs tijdens de huwelijksreis alweer kunnen dragen. Bovendien hoeven sandalen helemaal niet duur te zijn. Trouwen jullie op het strand? Dan zou je zelfs kunnen overwegen om op blote voeten te trouwen! In dat geval is het leuk om je voeten nog wel wat extra op te laten vallen, bijvoorbeeld met een mooie bloemenkrans om je enkel.

Sandalen dragen als je te gast bent op een bruiloft

Ben je te gast op een bruiloft? Op je teenslippers komen is natuurlijk not done, maar dat wil niet zeggen dat je niet een paar stijlvolle sandaaltjes kunt dragen. Hierbij is het vooral belangrijk om even goed naar de dresscode van de bruiloft te kijken. Is het een chique bruiloft? Dan kun je gaan voor een paar mooie sandaaltjes met hak. Als de bruiloft meer een festivalsfeer heeft, is het ook prima om op platte sandaaltjes te komen. Twijfel je? Je kunt altijd de ceremoniemeester om raad vragen. Hij of zij weet als het goed is wat de wensen van het bruidspaar zijn en wat passend is bij de bruiloft.

Dit blog bevat affiliate links. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *