DIY gastenbedankje: Mini champagne

Champagne hoort echt bij bruiloften. Het is tenslotte een feestelijk drankje. Je kunt er voor kiezen met champagne te toosten, maar het is ook heel leuk als bedankje voor de gasten. Deze geweldige DIY voor het maken van een eigen mini flesje champagne kwamen wij pas tegen, ideaal als gastenbedankje!

Er zijn heel wat bruiloften waarbij de gasten naar huis gaan met een goed bedoeld bedankje, dat vervolgens in een doos op zolder terecht komt. Jammer, wat dit kost een hoop geld en moeite voor het bruidspaar! In plaats daarvan is het leuker om een bedankje te geven waar de gasten echt iets aan hebben. Denk bijvoorbeeld aan iets lekkers te eten of te drinken. Mini flesjes champagne zijn hier erg geschikt voor, zeker wanneer je ze zelf nog wat mooier maakt!

Wat heb je nodig?

Eigenlijk heb je voor deze DIY niet veel verschillende materialen nodig en je hoeft ook niet heel creatief te zijn. Zorg dat je in ieder geval de volgende dingen hebt ingeslagen:

  • Mini flesje champagne of andere bubbels
  • Spuitfles met verf (bijvoorbeeld krijtbordverf)
  • Gouden stift en stickertjes
  • Papieren rietje + strikje
  • Tape om af te plakken

Hoe maak je dit gastenbedankje?

Je kunt de mini variant van een flesje bubbels naar keuze kopen. Vervolgens ga je hem zelf een beetje aanpassen zodat hij helemaal bij jullie bruiloft past. In deze DIY is het flesje bespoten met krijtbordverf. Je kunt ook voor een andere verfsoort kiezen in een kleur die past bij jullie thema. Denk er wel aan dat je de bovenkant van het flesje even afplakt om te voorkomen dat de verf daar ook terecht komt. Is de verf droog? Dan kun je het flesje versieren met een leuke tekst en bijvoorbeeld een stickertje. Je maakt het geheel helemaal af met een mooi rietje en een strikje. Zo heb je een prachtig zelfgemaakt gastenbedankje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *