Is jouw vriend een echte whisky liefhebber? Of vind je het zelf lekker om ook iets sterks te serveren op jullie bruiloft? Dan is het een leuk idee om zelf een whiskybar te maken. Hier kunnen jullie gasten de lekkerste soorten whisky proeven.

Naast bier en wijn kan het ook leuk zijn om nog andere alcoholische dranken op jullie bruiloft te schenken. Wanneer jullie whisky liefhebbers zijn, kun je hier veel leuke dingen mee doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zelfgemaakte wiskybar?

Whiskybar maken

Een whiskybar kun je maken door een verzameling van verschillende whisky´s mooi te presenteren. Dit kan bijvoorbeeld op een dienblad of op een speciale tafel waar je de flessen uitstalt. Je maakt de bar helemaal af met een aantal bordjes waar de verschillende whisky´s op genoemd staan.

Whisky als cadeautje

Vind je een hele whiskybar wat te veel van het goede? Dan kun je ook een klein whisky cadeautje maken voor je kersverse echtgenoot. Leuk om aan hem te laten brengen wanneer jullie je allebei aan het klaarmaken zijn voor de bruiloft. Of geef een klein whiskeypakketje cadeau als bedankje voor de getuigen. Dat zullen ze vast kunnen waarderen!

Ben je op zoek naar nog meer ideeën? Bekijk dan ook onze andere blogs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *