Kleine All Stars voor kinderen op bruiloft

Fotograaf: Mon et Mine

De mooiste inspiratie voor bruiloftskleding van een kind

Kinderen op de bruiloft; de één vindt het fantastisch terwijl de ander er niet aan moet denken. Komen er veel kinderen op jullie bruiloft? Of ben je zelf binnenkort te gast op een bruiloft en mag je jouw kind meenemen? Dan is het leuk om mooie bruiloft feestkleding voor je kind te regelen! 

Het is natuurlijk hartstikke leuk als de kinderen op de bruiloft er feestelijk uitzien. Er is ontzettend veel bruiloftskleding speciaal voor kinderen te vinden. Deze kleding is chic, maar tegelijk ook super schattig. Zeker weten dat jouw kleine prinsje of prinsesje niet onopgemerkt zal blijven wanneer hij of zij zo goed gekleed is!

Feestkleding voor een kind op de bruiloft

Een bruiloft is een feestelijke aangelegenheid en daar hoort natuurlijk mooie kleding bij. Niet alleen voor jouzelf, maar ook voor je kinderen. Er zijn allerlei soorten feestkleding te krijgen voor een kind op een bruiloft. Voor een meisje kun je een schattig jurkje uitkiezen, terwijl je voor jongens een compleet pak aan kunt schaffen met een schattig strikje. Zeker weten dat zo’n kleine goedgeklede gentleman de nodige aandacht zal krijgen van de andere bruiloft gasten!

Ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Wij hebben wat mooie voorbeelden verzameld voor bruiloftskleding voor een kind. Zowel voor jongens als meisjes zijn er ideeën genoeg!

Matchende kleding

Hebben jullie als bruidspaar een goede band met de kinderen op jullie bruiloft? Misschien hebben jullie zelf al kinderen of is jullie neefje of nichtje op de bruiloft aanwezig. In dat geval is het leuk om voor matchende outfits te gaan. Zo kan een meisje een jurkje dragen in dezelfde stijl als de trouwjurk van de bruid. Voor jongens is het een gaaf idee om voor een miniatuurversie van de outfit van de bruidegom te kiezen. Het leukst is het wanneer de hele outfit hetzelfde is, van het pak tot de accessoires!

Bruiloftskleding aanschaffen voor je kind

Prachtig toch, al deze feestkleding voor je kind? Alleen hoe kun je zelf ook zo’n mooie jurk of een chic pak aanschaffen voor je kind? Er zijn genoeg winkels die bruidskleding voor het kind verkopen. Je zou ook eens online kunnen kijken of je tweedehands iets leuks kunt scoren. De kans is immers groot dat je kind de kleding weinig zal dragen en je kunt dan flink wat geld besparen door het tweedehands te kopen. Wil je toch liever nieuwe kleding voor de bruiloft? Dan zou je ook kunnen overwegen om het achteraf zelf weer te verkopen. Op deze manier kun je toch voor weinig geld een leuke bruiloft outfit voor je kind regelen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *