9 Verrassende foodtruck ideeën op jullie bruiloft locatie

Gaan jullie voor een gezellige festival bruiloft met een ongedwongen sfeer? Daar hoef je geen chic diner bij te organiseren. In plaats daarvan is het een leuk idee om een foodtruck te huren op jullie bruiloft locatie. Wist je dat er heel wat verschillende toffe foodtrucks zijn? Wat dacht je bijvoorbeeld van deze lekkere ideeën! 

Willen jullie een foodtruck huren voor jullie bruiloft? Foodtrucks lenen zich perfect voor een festival bruiloft. Zeker als jullie buiten trouwen, is het ook nog eens handig om een keuken op wieltjes te laten komen. Maar er is heel wat keuze! Weet je nog niet precies wat voor foodtruck je op jullie locatie wilt huren? Dit zijn 9 verrassende ideeën voor jullie bruiloft.

#1. Foodtruck op locatie met koffie en gebak

Niet alleen voor de hoofdmaaltijd, maar ook voor kleine tussendoortjes is een foodtruck heel geschikt. Wist je bijvoorbeeld dat je een foodtruck in kunt huren voor de taart op jullie bruiloft? Op deze manier kun je verschillende soorten taarten aan je gasten aanbieden. Een mooi alternatief voor de traditionele bruidstaart! Goede koffie kan natuurlijk ook niet ontbreken. Een barista foodtruck is een goed idee voor jullie receptie.

#2. Frietkraam op locatie

Liever een lekkere snack voor tijdens het feest of voor bij de hoofdmaaltijd? Dan is een rijdende patatkraam een leuk idee. Een foodtruck met frietjes is zowel bij volwassenen als kinderen altijd een groot succes. Bovendien kunnen puntzakken met friet gemakkelijk buiten gegeten worden.

#3. Pizza of focaccia foodtruck

Een Italiaanse foodtruck is heel geschikt voor jullie bruiloft diner. Je kunt hier verschillende Italiaanse gerechten laten serveren. Een pizza of focaccia foodtruck is bijvoorbeeld leuk, maar je kunt ook kleine Italiaanse hapjes laten maken. Zo is er keuze genoeg voor al jullie gasten!

Pizza in een foodtruck op locatie

Fotocredits: Pizza Wagon

#4. BBQ foodtruck

Plannen jullie een zomerse bruiloft? Dan is een barbecue erg gezellig. In plaats van het vlees zelf te moeten bereiden, kun je ook een BBQ foodtruck inhuren waar de gasten verschillende soorten vlees op kunnen halen. Op deze manier wordt de traditionele barbecue net even anders!

#5. Bitterballen foodtruck

Op zoek naar lekkere hapjes voor tijdens het trouwfeest? Zeker wanneer jullie een festival bruiloft in de buitenlucht organiseren, is het leuk als er een foodtruck is met lekkere kleine hapjes voor de gasten. Wat dacht je bijvoorbeeld van een oer-Hollandse bitterballen foodtruck?

#6. Bar op wieltjes

En als jullie toch buiten een feestje vieren, dan hoort daar natuurlijk ook een bar op wieltjes bij. Hier kun je bijvoorbeeld lekkere cocktails serveren of verschillende soorten bier. Een leuke manier om een drankje te halen tijdens het trouwfeest!

#7. Pannenkoeken foodtruck

Ook pannenkoeken zijn altijd een groot succes. Komen er veel kinderen op de bruiloft? Dan kan een pannenkoeken foodtruck zeker niet ontbreken. Overigens zijn pannenkoeken ook erg lekker als dessert of als tussendoortje voor de gasten.

#8. IJskar huren voor de bruiloft

Liever een ijsje als toetje? Een ijskar huren voor de bruiloft is zeker in de zomermaanden een leuk idee. Je kunt hier bijvoorbeeld verschillende smaken schepijs aanbieden.

#9. Mexicaanse foodtruck huren

Tot slot is Mexicaans eten altijd erg lekker voor een bruiloft. In een Mexicaanse foodtruck kun je gerechten zoals nacho’s, quesadillas en taco’s aanbieden. Doordat dit wat kleinere gerechten zijn, kunnen de gasten verschillende opties met elkaar combineren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *