Selfie van het bruidspaar

Fotograaf: Mon et Mine

Zo kun je de foto’s met jullie gasten delen na afloop van de bruiloft

Tijdens de bruiloft worden er als het goed is heel wat mooie foto’s gemaakt. Door jullie trouwfotograaf, maar misschien ook wel door de gasten zelf. Deze foto’s zijn een ontzettend waardevolle herinnering aan deze bijzondere dag. Natuurlijk is het wel leuk als jullie de foto’s na afloop van de bruiloft ook kunnen delen. Benieuwd hoe je dit kunt doen? Lees dan snel verder! 

Hoe meer foto’s je van jullie bruiloft hebt, hoe beter. En niet alleen voor jullie zelf is het leuk om deze foto’s na afloop terug te zien, ook de gasten die aanwezig waren op jullie bruiloft zullen het leuk vinden om jullie trouwfoto’s te bekijken. Maar hoe kun je dat regelen? Dit is de beste manier om foto’s te delen met jullie gasten!

Trouwsite om foto’s te delen van de bruiloft

Heel wat bruidsparen maken tegenwoordig een trouwsite voor hun bruiloft. Zo’n trouwsite is een handige plek om alle informatie voor de gasten te verzamelen. Er zijn verschillende aanbieders te vinden waar je een eigen bruiloftsite kunt laten maken. Afhankelijk van de aanbieder die je kiest, kun je allerlei extra functies toevoegen zoals een RSVP formulier, een cadeaulijst en een optie voor het delen van de foto’s van jullie bruiloft. Bij Weddamo kun je bijvoorbeeld een eigen fotogalerij aan de website toevoegen of de website na jullie bruiloft om laten zetten naar een online fotoalbum. Je kunt je site bovendien afsluiten met een wachtwoord zodat alleen de gasten jullie foto’s kunnen bekijken. Wel zo fijn!

Gedeeld fotoalbum met eigen bruiloft hashtag om foto’s te delen

Vinden jullie het leuk om ook alle spontane foto’s van gasten te kunnen delen na afloop van de bruiloft? Dan is het slim om een speciale hashtag voor jullie bruiloft aan te maken die de gasten kunnen gebruiken als ze hun foto’s online zetten. Op deze manier kunnen jullie na afloop van de bruiloft heel gemakkelijk alle foto’s verzamelen.

Kun je wel wat hulp gebruiken bij het bedenken van een leuke hashtag? Of wil je een mooi bordje printen waarop je de hashtag aan de gasten kunt laten zien? Op de website Weddinghashtag hebben ze een handige generator gemaakt voor hashtags en posters. Super handig!

Mini trouwalbum als cadeau om foto’s te delen van de bruiloft

Waarschijnlijk bestellen jullie zelf een professioneel trouwalbum bij jullie trouwfotograaf. Het kan leuk zijn om ook een aantal mini albums bij te bestellen. Dit zijn kleine versies van jullie trouwalbum met de mooiste foto’s er in. Zo’n minialbum is een prachtig cadeau voor jullie ouders, getuigen of ceremoniemeester. Als het niet mogelijk is om een minialbum bij de fotograaf te bestellen, zou je ook zelf een fotoboek kunnen maken met jullie favoriete trouwfoto’s. Hierin kun je de hoogtepunten van jullie bruiloft plaatsen of je kunt een aantal foto’s kiezen waar de persoon aan wie je het boekje geeft zelf ook op staat. Zo geef je herinneringen cadeau aan jullie prachtige dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *