12 Waanzinnig mooie half opgestoken bruidskapsels

Heb jij al bedacht wat voor bruidskapsel je wilt? Veel bruiden kiezen voor een chic opgestoken kapsel, maar je haar los dragen kan natuurlijk ook. Ga je liever voor een middenweg? Half opgestoken haar kan heel mooi zijn op jullie bruiloft. Wij hebben wat mooie voorbeelden van half opgestoken bruidskapsels voor je verzameld! 

Voor je bruidskapsel zijn er mogelijkheden genoeg. Eigenlijk kun je je haar zo dragen als je zelf wilt, maar het is natuurlijk wel leuk om er iets bijzonders van te maken. Je trouwt immers maar één keer! Half opgestoken haar kan dan ook een goed idee zijn voor jullie bruiloft.

Bruidskapsels met half opgestoken haar

Bruidskapsels met half opgestoken haar bieden heel wat voordelen. Zo zorgt het opsteken van je haar voor meer volume, terwijl het losse gedeelte je kapsel iets luchtiger maakt. Niet gek dus dat half opgestoken haar erg populair is onder bruiden. Ben je benieuwd hoe dit er uit komt te zien? Je kunt hieronder vast wat mooie voorbeelden bekijken van bruiden die voor dit bruidskapsel gekozen hebben. In de meeste kapsels zitten ook haaraccessoires of bloemen verwerkt. Dit maakt het plaatje compleet! Overigens zijn veel half opgestoken bruidskapsels bedoeld voor bruiden met lang haar. Maar ook als je wat korter haar hebt, kan dit een optie zijn.

Iets anders dan half opgestoken haar op je bruiloft

Is een bruidskapsel met half opgestoken haar niets voor jou? Geen probleem, er zijn nog veel meer mooie bruidskapsels! Wat dacht je bijvoorbeeld van los haar, een vlecht of een hoge knot? Ook voor bruiden met kort haar zijn er veel mogelijkheden. Probeer zoveel mogelijk voorbeelden te verzamelen van kapsels die je mooi vindt. Zo kun je gemakkelijk aan de kapster duidelijk maken waar je precies naar op zoek bent. Vergeet ook niet om vooraf een afspraak te maken voor een proefsessie. Op deze manier weet je zeker dat je tevreden bent over het uiteindelijke resultaat en je niet voor onaangename verrassingen op de bruiloft zelf komt te staan. Het zou immers vervelend zijn wanneer je achteraf spijt krijgt van je keuze!