De leukste ideeën voor een bruidskapsel met los haar

Weet jij al wat je met je haar wilt doen voor de bruiloft? Veel bruiden laten hun haar opsteken, maar er zijn ook andere mogelijkheden. Draag jij je haar bijvoorbeeld liever los? Los haar als bruidskapsel kan ontzettend leuk zijn. Het past perfect bij een bohemian bruiloft en het ziet er bovendien lekker spontaan uit. Wij hebben wat foto´s voor je verzameld van prachtige bruiden met los haar!

Weet jij al wat voor trouwkapsel je graag wilt? Opgestoken haar ziet er netjes uit en past goed bij een bruiloft, maar het kan natuurlijk ook anders. Losse lokken geven een leuke uitstraling en passen beter bij een minder traditionele bruiloft. Dit geeft een speels en romantisch effect.

Los haar als bruidskapsel

Misschien klinkt los haar niet echt als een bruidskapsel, maar jouw losse haren kunnen prachtig staan boven je trouwjurk. Dit is wat minder chic dan wanneer je het opsteekt, maar kan juist daarom extra leuk staan. Draag jij je haar in het dagelijks leven graag los? Dan is dat nog een extra reden om dit ook op jullie bruiloft te doen. Natuurlijk wil je er extra bijzonder uitzien op deze dag, maar het is ook belangrijk om dicht bij jezelf te blijven.

Vind je los haar toch niet speciaal genoeg voor een bruiloft? Er zijn allerlei manieren om je bruidskapsel toch op te laten vallen. Combineer je losse lokken bijvoorbeeld met een fleurige bloemenkrans of een romantische sluier. Hiermee voel je je meteen een echte bruid! Benieuwd hoe dit er uit komt te zien? We hebben vast wat mooie foto’s voor je verzameld:

Kapster inhuren voor jouw bruidskapsel?

Aan een bruidskapsel met los haar hoeft weinig gebeuren, zou je misschien zeggen. Natuurlijk is het mogelijk om je eigen haar te doen op jullie trouwdag, maar ook voor een los bruidskapsel kun je een kapster inhuren die jouw haar mooi maakt voor de bruiloft. Zij kan bijvoorbeeld extra volume in je haar aanbrengen, wat mooie krullen toevoegen en ervoor zorgen dat je kapsel er de hele dag perfect uit blijft zien. Dit is dus zeker geen overbodige luxe! Wil je echter wat geld besparen of gaan jullie voor een echte budget bruiloft? Dan zou je kunnen besparen op deze kostenpost door zelf je haar klaar te maken voor de bruiloft.

Heb je lang haar? Lees dan zeker even het blog De mooiste voorbeelden & ideeën voor bruidskapsels met lang haar voor wat inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *