Bruid doet haaraccessoire in haar haar

Fotograaf: Beba Vowels

De mooiste haaraccessoires voor de bruid

Als bruid wil je er natuurlijk stralend uitzien. Je hebt waarschijnlijk de jurk van je dromen aan en aan je make-up wordt uitgebreid aandacht besteed. Ook je bruidskapsel is van groot belang om voor het perfecte plaatje te zorgen. Om je haar extra op te laten vallen, kun je als bruid kiezen voor stijlvolle haaraccessoires. Wij hebben de mooiste haaraccessoires voor de bruiloft verzameld!  

Natuurlijk is het belangrijk om gewoon jezelf te blijven op jullie bruiloft, maar je wil er wel op je best uitzien. Het is dan ook leuk om iemand in te huren die jouw haar en make-up tot in de puntjes verzorgt. Er zijn heel wat verschillende bruidskapsels mogelijk. Veel bruiden gaan voor opgestoken lokken, maar ook half los of los haar kan erg mooi staan. Op welke manier je je haar ook draagt, een haaraccessoire kan altijd een leuke toevoeging zijn. Zelfs het meest subtiele haaraccessoire kan uiteindelijk namelijk zorgen voor de echte wauw-factor. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Wij hebben een aantal prachtige voorbeelden van haaraccessoires voor de bruid verzameld!

Haarsieraad of haarspeld als haaraccessoires voor de bruid

Een haarsieraad of haarspeld is heel gemakkelijk aan je bruidskapsel toe te voegen waardoor je het geheel net even wat chiquer maakt. Er zijn allerlei verschillende soorten haarsieraden verkrijgbaar, bijvoorbeeld online of in de bruidswinkel. Je kunt voor een kleine, subtiele haarpin gaan of juist voor een opvallende haarband kiezen. Als bruid is het natuurlijk leuk om een sluier te kunnen dragen. Je kunt je sluier met het haaraccessoire combineren, maar zorg wel dat ze goed bij elkaar passen. Bekijk ook zeker even deze voorbeelden van een bruidskapsel met sluier.

Kun je nog wel wat voorbeelden gebruiken van haaraccessoires voor de bruiloft? Dit zijn wat mooie haarsieraden en haarspelden voor jou als bruid:

Haaraccessoires bruid

Fotocredits: Etsy via Junebug Weddings

Bloemen als haaraccessoires voor de bruid

In plaats van haaraccessoires gemaakt van een sieraad kun je als bruid ook voor bloemen in je haar kiezen op de bruiloft. Echte bloemen zijn hier heel geschikt voor en geven meteen een vrolijke, zomerse uitstraling. Zeker wanneer je de bloemen in je haar combineert met een bruidsboeket geeft dit een mooie effect. Je kunt losse bloemen in je haar verwerken, bijvoorbeeld door ze in een vlecht te steken. Het is ook mogelijk om de bloemen op een haarspeld te plaatsen of om een bloemenkrans op jullie bruiloft te dragen. Ben je benieuwd hoe dit eruit ziet? Kijk dan maar eens naar deze prachtige bruiden met bloemen in hun haar!

Haaraccessoires combineren met andere sieraden voor de bruid

Als bruid mag je best een beetje opvallen, maar je helemaal vol hangen met sieraden is misschien wat overdreven. Zorg er daarom voor dat jouw haaraccessoire goed is afgestemd op de andere sieraden en accessoires die je op de bruiloft draagt. Wanneer je voor een opvallend bruidskapsel kiest, is vaak ook mooier om je make-up wat rustiger te houden. Zo wordt het geheel niet too much en weet je zeker dat alle aandacht naar je kapsel gaat!