Bruidspaar tussen de confetti

Fotograaf: Epic Love Story

Huwelijkscadeau ideeën om naar het bruidspaar te versturen

Meestal neem je het huwelijkscadeau mee naar de bruiloft, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Misschien kun je zelf bijvoorbeeld niet op de bruiloft aanwezig zijn, maar wil je het bruidspaar toch met een cadeau verrassen. Het kan ook onhandig zijn om een cadeau mee te nemen op de trouwdag zelf. In dat geval zou je een huwelijkscadeau naar het bruidspaar kunnen versturen. 

Vind je het niet prettig om een cadeau mee te slepen naar de trouwdag? Is het voor het bruidspaar lastig om de cadeaus vanaf de trouwlocatie mee te nemen? Of wil je het bruidspaar graag op een ander moment verrassen? Dan kan het leuk zijn om een huwelijkscadeau per post te versturen.

Huwelijkscadeau per post

Wist je dat het in Amerika gebruikelijk is om het huwelijkscadeau al voor de bruiloft naar het bruidspaar op te sturen? Gasten nemen daar het cadeau niet mee naar de trouwdag zelf. In Nederland is het wel gebruikelijk om het huwelijkscadeau op de bruiloft aan te bieden, maar dit hoeft natuurlijk niet per se. Een huwelijkscadeau per post versturen is een handige oplossing als je zelf het cadeau niet langs kunt brengen of als je het onhandig vindt om een cadeau mee te nemen naar de bruiloft. Bovendien is dit een originele manier om het bruidspaar alsnog te verrassen.

Leuke huwelijkscadeau ideeën om te versturen

Ben je benieuwd wat voor huwelijkscadeaus je gemakkelijk naar het bruidspaar op kunt sturen? Dit zijn wat leuke ideeën:

  • Kun je niet op de bruiloft aanwezig zijn, maar vind je het wel leuk om het bruidspaar te verrassen? Een kaartje opsturen is sowieso altijd een leuk idee, maar er zijn tegenwoordig veel meer dingen die je gemakkelijk per post kunt versturen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een feestelijke heliumballon, een doosje brownies of een bosje bloemen? Er zijn allerlei bedrijven die dit soort cadeaus per post versturen.
  • Een leuke verrassing voor de volgende dag is een ontbijtje op bed. Brengt het bruidspaar de huwelijksnacht door in hun eigen woning? Dan kun je een luxe ontbijt aan huis laten bezorgen.
  • Het is ook leuk om het bruidspaar een cadeaubon te geven voor een gezellig uitje. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Wonderbox voor een romantisch etentje, een fijn dagje weg of een luxe hotelovernachting?
  • Naast een bosje bloemen zijn er allerlei andere leuke manieren om planten of bloemen cadeau te geven aan het bruidspaar. Met bloemenpost kun je bijvoorbeeld ook zaden naar het bruidspaar opsturen of een droogboeket voor in huis cadeau geven.

Dit blog bevat affiliate links.