Jimmy Choo bruidsschoenen

Jimmy Choo trouwschoenen

Fotograaf: Sara Richardson Photography via Style Me Pretty

Jimmy Choo is een prachtig schoenenmerk waar heel wat vrouwen verliefd op kunnen worden. Er hangt echter wel een flink prijskaartje aan een paar adembenemende pumps met dit merk. Daarom is jullie bruiloft een mooi moment om jezelf een paar prachtige Jimmy Choo´s cadeau te doen. 

Jullie bruiloft is die ene dag dat je je echt als een prinses voelt. Een prachtige (witte) jurk, je make-up gedaan door een professional en een bruidskapsel dat tot in de puntjes verzorgd is. Om het geheel af te maken, horen er natuurlijk een paar killer heels bij.

Fotocredits: Jimmy Choo via Brides Magazine

Fotocredits: Jimmy Choo via Brides Magazine

Jimmy Choo

Als je graag wilt investeren in een luxe paar trouwschoenen, is Jimmy Choo het perfecte merk. Diamanten, parels, glitters: met deze schoenen zul je zeker opvallen. Van de bruidscollecties worden bijna alle vrouwen hebberig en het is dan ook lastig om je portemonnee nog even dicht te houden. Want het perfecte paar bruidsschoenen koop je natuurlijk maar één keer.

Foto´s van je schoenen

Met zulke prachtige bruidsschoenen kun je ook prachtige foto´s laten maken door de trouwfotograaf. Laat ze fotograferen als ze klaarstaan op de ochtend van jullie bruiloft, maar natuurlijk ook wanneer ze aan jouw voeten zitten. Inspiratie voor mooie foto´s van trouwschoenen vind je hier.

Buiten het budget?

Hoe graag je het misschien ook zou willen, er zijn heel wat bruiden waarbij Jimmy Choo bruidsschoenen ruim buiten het budget vallen. Helaas, maar niets aan te doen. Gelukkig zijn er ook heel wat andere mooie trouwschoenen met een veel kleiner prijskaartje. Het is eventueel ook nog mogelijk om een tweedehands paar aan te schaffen. Let er dan wel op dat ze niet beschadigd zijn, dat zou jammer zijn voor de foto´s.

Jimmy Choo bruidsschoenen

Fotograaf: Marin Kristine Photography via Style Me Pretty

Droom jij ook van een paar Jimmy Choo´s op jullie bruiloft? 

 

One comment to “Jimmy Choo bruidsschoenen”
  1. Ooh wouw wat een mooie schoenen! Al is trouwen voor mij nog een ver van mijn bed show (maar we weten allemaal dat elk meisje haar bruiloft stiekem al lang gepland heeft in haar hoofd haha) Ik zou zeker ook een paar classy designerschoenen willen dragen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *