Jimmy Choo bruidsschoenen als eyecatcher

Jimmy Choo is een prachtig schoenenmerk waar heel wat vrouwen verliefd op kunnen worden. Er hangt echter wel een flink prijskaartje aan een paar adembenemende pumps van dit merk. Daarom is jullie bruiloft een mooi moment om jezelf een paar prachtige Jimmy Choo hakken als bruidsschoenen cadeau te doen! 

Jullie bruiloft is die ene dag dat je je echt als een prinses voelt. Een prachtige (witte) jurk, je make-up gedaan door een professional en een bruidskapsel dat tot in de puntjes verzorgd is. Om het geheel af te maken, horen er natuurlijk een paar killer heels bij. En welke vrouw droomt er nou niet stiekem van een paar classy designerschoenen? Er zijn heel wat prachtige bruidsschoenen te vinden, maar met Jimmy Choo hakken zit je zeker goed!

Jimmy Choo bruidsschoenen

Als je graag wilt investeren in een paar luxe trouwschoenen, zijn Jimmy Choo´s daar zeker geschikt voor. Je ziet ze niet voor niets op heel wat bruiloft foto´s voorbij komen!  Diamanten, parels, glitters: met deze schoenen zul je zeker opvallen. Van de bruidscollecties worden bijna alle vrouwen hebberig en het is dan ook niet lastig om een prachtig paar voor jullie bruiloft te vinden. Niet alleen de hakken van Jimmy Choo zijn prachtig, ook hebben ze prachtige platte bruidsschoenen in de collectie.

Groene Jimmy Choo bruidsschoenen

Fotograaf: Mon et Mine

Jimmy Choo hakken buiten jullie budget?

Hoe graag je het misschien ook zou willen, voor heel wat bruiden zullen Jimmy Choo bruidsschoenen buiten het budget vallen. Helaas, maar niets aan te doen. Gelukkig zijn er ook heel wat andere mooie trouwschoenen met een veel lager prijskaartje. Het is eventueel ook nog mogelijk om een tweedehands paar aan te schaffen. Hiermee kun je flink wat geld besparen en hoef je niet per se veel in te leveren op de kwaliteit. Let er dan wel op dat je een paar in goede conditie koopt en ze niet beschadigd zijn, dat zou jammer zijn voor de foto´s.

Foto van de bruidsschoenen

Trouwschoenen zijn niet alleen erg mooi op de dag zelf, maar ze doen het ook goed op de foto’s. En zeker wanneer je zo’n mooi paar Jimmy Choo’s hebt weten te bemachtigen, verdienen ze een mooie foto. Laat jouw trouwschoenen bijvoorbeeld fotograferen als ze klaarstaan op de ochtend van jullie bruiloft, maar natuurlijk ook zodra ze aan je voeten zitten. Zo weet je zeker dat je genoeg mooie detailfoto’s hebt als herinnering voor later!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *