Jimmy Choo bruidsschoenen als eyecatcher

Jimmy Choo is een prachtig schoenenmerk waar heel wat vrouwen verliefd op kunnen worden. Er hangt echter wel een flink prijskaartje aan een paar adembenemende pumps met dit merk. Daarom is jullie bruiloft een mooi moment om jezelf een paar prachtige Jimmy Choo bruidsschoenen cadeau te doen.

Jullie bruiloft is die ene dag dat je je echt als een prinses voelt. Een prachtige (witte) jurk, je make-up gedaan door een professional en een bruidskapsel dat tot in de puntjes verzorgd is. Om het geheel af te maken, horen er natuurlijk een paar killer heels bij. En welke vrouw droomt er nou niet stiekem van een paar classy designerschoenen?

Jimmy Choo bruidsschoenen

Als je graag wilt investeren in een paar luxe trouwschoenen, zijn Jimmy Choo´s daar zeker geschikt voor. Je ziet ze niet voor niets op heel wat bruiloft foto´s voorbij komen!  Diamanten, parels, glitters: met deze schoenen zul je zeker opvallen. Van de bruidscollecties worden bijna alle vrouwen hebberig en het is dan ook niet lastig om een prachtig paar voor jullie bruiloft te vinden.

Jimmy Choo bruidsschoenen

Fotograaf: Mon et Mine

Buiten jullie budget?

Hoe graag je het misschien ook zou willen, voor heel wat bruiden zullen Jimmy Choo bruidsschoenen buiten het budget vallen. Helaas, maar niets aan te doen. Gelukkig zijn er ook heel wat andere mooie trouwschoenen met een veel lager prijskaartje. Het is eventueel ook nog mogelijk om een tweedehands paar aan te schaffen. Let er dan wel op dat ze niet beschadigd zijn, dat zou jammer zijn voor de foto´s.

Foto´s van je schoenen

Met zulke prachtige bruidsschoenen moet je natuurlijk wel een aantal foto´s laten maken door de trouwfotograaf. Laat ze fotograferen als ze klaarstaan op de ochtend van jullie bruiloft, maar natuurlijk ook wanneer ze aan jouw voeten zitten. Nog wat inspiratie opdoen? Dat kan met deze prachtige foto´s van Jimmy Choo´s op bruiloften!

Fotocredits: Jimmy Choo via Brides Magazine

Fotocredits: Jimmy Choo via Brides Magazine

Jimmy Choo bruidsschoenen

Fotograaf: Rachel May Photography via Weddings Unveiled Magazine

Jimmy Choo bruidsschoenen

Fotograaf: Marin Kristine Photography via Style Me Pretty

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *