Platte trouwschoenen

Op jullie trouwdag zul je waarschijnlijk veel moeten lopen. Tijdens het maken van de foto´s sta je al een tijdje, daarna moet je nog richting het altaar lopen en ook tijdens de receptie en het feesten zul je heel wat bewegen. Trouwschoenen met hoge hakken kunnen erg stijlvol zijn, maar platte trouwschoenen lopen een stuk fijner. 

Je voeten zullen je dankbaar zijn als je in plaats van een paar killer heels voor comfortabele, platte trouwschoenen kiest. Overigens betekent dit helemaal niet dat deze schoenen niet stijlvol zijn. Er zijn namelijk heel wat mooie platte trouwschoenen te vinden!

 

Neutrale platte trouwschoenen

Zo zijn er bijvoorbeeld veel mooie, neutrale trouwschoenen te vinden zonder hak. Deze trouwschoenen zijn vaak wit of een pastelkleurtje. Extra bijzonder zijn de schoenen met zilver, goud of pareltjes. Mogen je trouwschoenen best wat kosten? Jimmy Choo (trouwens ook een prachtig merk voor trouwschoenen met hak) hebben heel wat mooie exemplaren in hun collectie.

Platte trouwschoenen met een kleurtje

Liever iets opvallender? Dan zijn trouwschoenen met een kleurtje een leuk idee. Kies bijvoorbeeld voor jullie themakleur(en) of ga voor schoenen die matchen met de stropdas van jouw man.

Sandaaltjes

Trouwen jullie op het strand of heeft jullie bruiloft een bohemian tintje? Dan zijn sandaaltjes heel geschikt als trouwschoenen. Er zijn allerlei soorten sandaaltjes beschikbaar, ook speciaal voor bruiloften.

All Stars

Liever iets sportiefs? Dan zijn All Stars perfecte trouwschoenen! Ze lopen heerlijk en het ziet er hartstikke leuk uit. Bovendien kunnen jullie allebei dezelfde schoenen aan die ook nog eens bij de themakleur(en) passen, ideaal toch?

Kies jij ook voor platte trouwschoenen of ga je toch liever voor hoge hakken? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *