Kinderen vermaken op een bruiloft

Fotograaf: Mon et Mine

Kleurplaten om de kinderen op jullie bruiloft te vermaken

Komen er veel kinderen op jullie bruiloft? Gezellig natuurlijk, maar het zal best lastig voor ze zijn om zich zo lang rustig te kunnen houden. Het is daarom slim om vooraf vast na te denken over de dingen die de kinderen op jullie bruiloft kunnen doen. Een handige oplossing is bijvoorbeeld om een leuke kleurplaat neer te leggen die gaat over trouwen waarmee de kinderen even zoet zijn. 

Kinderen kunnen jullie bruiloft extra bijzonder maken, zeker wanneer ze een bijzondere rol vervullen als bruidsmeisje of ringendrager. Met een schattig jurkje of een stoere stropdas stelen ze helemaal de show. Toch is het wel slim om van tevoren vast wat dingen klaar te leggen die de kinderen kunnen doen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke kleurplaat met het thema trouwen? Een simpele en leuke manier om de kinderen op jullie bruiloft te vermaken!

Kleurplaat over trouwen

Een handige manier om de kinderen op jullie bruiloft bezig te houden, is door ze een aantal kleurplaten te geven. Kleuren maakt kinderen over het algemeen rustig en op deze manier kunnen ze iets doen wat met jullie bruiloft te maken heeft. Er zijn namelijk veel verschillende kleurplaten te vinden rondom het thema trouwen. Je vindt bijvoorbeeld een aantal leuke kleurplaten op de website van Something Turquoise.

Pakketje met een kleurplaat voor de bruiloft en krijtjes

Fotocredits: Something Turquoise

Maak een leuk pakketje van de bruiloft kleurplaat

Heb je een leuke kleurplaat gevonden voor jullie bruiloft? Dan is het helemaal leuk wanneer je een cadeaupakketje maakt van de kleurplaten. Zet ze vast op een houten of kartonnen bordje zodat de kinderen hun kleurplaat overal mee naartoe kunnen nemen op de bruiloft. Met een touwtje kun je een aantal gekleurde potloden of krijtjes aan het bordje bevestigen zodat de kinderen meteen alle benodigde materialen bij elkaar hebben. Niet alleen handig, maar dit pakketje ziet er ook nog eens leuk uit. Zo voelt het alsof ze een cadeautje krijgen!

Lees ook: 10 Ideeën om de kinderen op jullie bruiloft te vermaken

Kleurwedstrijd voor de kinderen

Het is een leuk idee om een plekje op de trouwlocatie te reserveren om de tekeningen van de kinderen op te kunnen hangen. Je kunt er ook een kleurwedstrijd van maken, zo zullen ze extra hun best doen! Jullie kunnen zelf een winnende tekening kiezen of jullie gasten mee laten beslissen. Wanneer er een klein prijsje is voor de winnaar zullen alle kinderen super gemotiveerd zijn. Dit is een leuke activiteit als er veel kinderen op jullie bruiloft komen.