Wijn kistje trouwceremonie

Fotocredits: Zie hieronder

Kistje wijn voor de toekomst

Nog op zoek naar leuke en originele ideeën voor jullie bruiloft? En zijn jullie ook nog eens wijnliefhebbers? Dan is het dichttimmeren van een houten kistje met een fles goede wijn er in een mooi, symbolisch gebaar op jullie trouwdag.

Jullie bruiloft is de start van de rest van jullie leven samen. Als het goed is zullen jullie heel wat mooie momenten samen meemaken. Alleen in iedere relatie komt er ook een keer een punt dat het wat moeilijker gaat. En juist op zo´n moment is het extra belangrijk om weer even stil te staan bij de reden waarom jullie getrouwd zijn.

Kistje wijn

Het idee van het dichttimmeren van een kistje met een fles wijn er in is dan ook dat je dit kistje pas open maakt als jullie het even iets minder makkelijk hebben met elkaar. Samen met de fles wijn kunnen jullie twee brieven in het kistje doen, waarin jullie beschrijven waarom je zo ontzettend veel van de ander houdt. Gaat het even wat minder in jullie relatie? Dan is het tijd om het kistje te openen en weer even stil te staan bij die prachtige trouwdag en het gevoel dat jullie toen voor elkaar hadden.

Jubileum

Willen jullie het kistje liever voor een vrolijk moment gebruiken? Dat kan natuurlijk ook! In dat geval koop je eveneens een goede fles wijn die alleen maar lekkerder wordt naarmate de jaren verstrijken. Jullie kunnen deze fles dan aanbreken op een bijzonder jubileum, zoals bijvoorbeeld na tien jaar. Hierbij is het ook leuk om allebei een brief te schrijven zodat jullie die jaren later weer terug kunnen lezen. Zo hebben jullie weer een mooi romantisch moment om samen te vieren en even stil te staan bij jullie huwelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *