Trouwring met vingerafdruk

Fotocredits: J Ring Studio

Bijzondere trouwring met vingerafdruk voor jullie huwelijk

Hebben jullie al trouwringen uitgekozen voor de bruiloft? Een trouwring is een ontzettend bijzonder sieraad dat je als het goed is de rest van je leven nog draagt. Het is dus leuk om hier iets speciaals van te maken. Willen jullie een écht persoonlijke ring laten maken? Dan is een trouwring met een vingerafdruk van je partner een uniek idee voor jullie huwelijk. 

Trouwringen hebben een mooie, symbolische betekenis. De eindeloze cirkel van de trouwring staat namelijk symbool voor de eeuwige verbondenheid die jullie met elkaar aangaan. Het uitwisselen van trouwringen tijdens de trouwceremonie is dan ook een oude traditie die veel bruidsparen terug laten komen op hun bruiloft. Maar dan is het natuurlijk wel belangrijk om vooraf bijzondere trouwringen uit te zoeken samen.

Trouwring met vingerafdruk laten maken

Er zijn allerlei speciale trouwringen te vinden waar jullie je eigen draai aan kunnen geven. Het is zelfs mogelijk om jullie eigen trouwringen te ontwerpen of een uniek ontwerp te laten maken voor jullie ringen. Een leuke manier om de trouwring extra persoonlijk te maken, is door de vingerafdruk van je partner toe te voegen. Je kunt de vingerafdruk aan de buitenkant van de trouwring laten plaatsen, maar als je het liever iets minder opvallend wilt, dan is het ook mogelijk om aan de binnenkant van de ring een vingerafdruk toe te voegen. Op deze manier draag je altijd iets van je partner bij je. Eventueel zou je ook jullie namen of trouwdatum aan de binnenkant van de ring kunnen laten graveren.

Trouwring met vingerafdruk aan de buitenkant

Fotocredits: Etsy

Bijzondere trouwringen voor jullie huwelijk

Naast het verwerken van een vingerafdruk zijn er nog meer manieren om voor extra bijzondere trouwringen te zorgen. Zo zouden jullie de ringen bijvoorbeeld kunnen laten maken van het materiaal van andere sieraden. Op deze manier zou je gebruik kunnen maken van sieraden van (overleden) dierbaren zoals jullie opa en oma of ouders. Door speciaal voor jullie huwelijk trouwringen te laten ontwerpen, zorg je sowieso voor unieke ringen die perfect bij jullie passen. Helemaal leuk is het om samen een workshop te volgen waarin jullie je eigen trouwringen kunnen ontwerpen en (onder begeleiding) kunnen maken. Hoe specialer de ringen, hoe hoger het prijskaartje waarschijnlijk wordt, maar het is wel een investering voor de rest van jullie leven. Kies daarom ook voor trouwringen van goede kwaliteit waar jullie zo lang mogelijk plezier aan kunnen beleven!

Zijn jullie eigenlijk niet zo van de ringen? Lees dan dit blog eens met 5 Originele alternatieven voor de trouwring

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *