Als bruid moet je heel wat keuzes maken. Een lange of korte trouwjurk? Wel of geen sluier? En ga je voor onopvallende of juist opvallende oorbellen? Op dit gebied is er namelijk van alles mogelijk!

Bijna iedere vrouw heeft wel gaatjes in haar oren en dus ook de mogelijkheid om oorbellen te dragen op haar bruiloft. Er zijn natuurlijk heel wat mogelijkheden, dus waar kies je dan voor?

Simpele knopjes

Wil je graag oorbellen in, maar wil je hier niet de aandacht op vestigen? Dan kun je kiezen voor een paar simpele knopjes met een mooi steentje er in. De keuze voor goud of zilver hangt af van de rest van de sieraden die je draagt. Vergeet hierbij geen rekening te houden met de trouwring die je na de ceremonie om je vinger hebt.

Parels

Parels zijn tijdloos, passen bij vrijwel elke bruidsjurk en geven een gevoel van luxe. Je kunt parels in je oren combineren met parels om je nek of pols. Bovendien zijn parels in heel wat kleuren verkrijgbaar, zodat je ze zelfs kunt laten matchen met je themakleur(en).

Hangers

Je kunt natuurlijk ook voor hangers in je oren kiezen. Deze hangers vallen iets meer op dan knopjes en kunnen er ontzettend stijlvol uitzien.

Opvallende oorbellen

Dan kun je ook nog gaan voor een opvallend paar oorbellen. Denk bijvoorbeeld aan een paar extra grote hangers of een opvallend kleurtje. Weinig bruidjes kiezen hiervoor, maar toch kan het er mooi uitzien, mits je het op de goede manier doet. In combinatie met zware make-up worden opvallende oorbellen al snel te veel. Kies je voor een paar echte eyecatchers, dan kun je de rest van je uiterlijk beter wat rustiger houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *